qwert napsal:
Kamarádi bylo to moc hezkých 250km.qwertland opět nezklamal svou krásou a pestrostí.Superenduro mi ten požitek ještě znásobilo tak jsem i odpustil čmelákovi v přílbě který mě rafnul.A ted si jdu nakazat ruku Voltarenem..
''
''
Bylo fajn ,a konečně jsem si dobyl baterkyqwertíku bude ochutnávka videa
qwert napsal:
Kamarádi bylo to moc hezkých 250km.qwertland opět nezklamal svou krásou a pestrostí.Superenduro mi ten požitek ještě znásobilo tak jsem i odpustil čmelákovi v přílbě který mě rafnul.A ted si jdu nakazat ruku Voltarenem..
''
''
A která ruka tě bolí?
Neper se,život ti dá do držky sám.
Pardále tentokrát opravdu nemůžu.Iris od začátku roku každý víkend pracuje a ted bude mít konečně volno tak jedem za bratranci na Slovensko a opět dobýt Královu Hoľu..Přijedu na podzimního ptáka..
qwert napsal:
Dnes jsem dostal novou ortézu a nevím jak budu moci držet řidítka..
Po včerejšku mě to levé zápěstí bolí taky. To mají všechny Hondy v základní výbavě,nebo co?
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
Jestli to spíš není vybavení k věku nebo počtu km..
Kuš.Nestraš. Ale pro změnu mě přestaly bolet záda.. To bude nějaká černá magie..
Upravil xx4 dne 26-05-2013 12:13
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)