V neděli v 9,00 v hodkovicích na pumpě, pojedeme směr Jičín přes Vysoký.. potřebuji najet cca 150-200km na EW 600... takže to bude trochu svižnější než obvykle..
cestovaní na moto - to je vášeň
Já už to asi nebudu trápit, mám v háji minimálně ložisko a gufero na předním kole, vymletý jsou i příložky a už to dost hází, tak asi až po servisu u Šlerina.
Čau, Tom
To je divný - mrdečka se nehnula z garáže a je opravená - ale tak možná nevím úplně všechno. ráno se dojdu podívat. I když podle stavu bahna na předním kole to moc na opravu nevypadá
No a řidič by taky potřeboval GO - mám nějak buď naražený nebo namožený ramena v oblasti klíční kosti a je to při námaze nějak bolavý. Možná to zkusím večer namazat (rumem)
Čau, Tom
Dobré to bylo.Jen mě mohla dovézt až domůJeště,že se mi to zamotalo aspoň u pivovaru a bylo otevřeno.Prostě nejlepší je hledat jen to pozitivní.Tak snad ještě letos čus bulis
Jestli dobře vidím tak prdlej rozvoďák, tak teď co se dojebalo - ventily, píst, ojnice? Držím palce ať je toho co nejmíň.
Nebo do toho nabastli KTM motor, když nákaza tak nákaza
Čau, Tom
Kdyby se někdo chtěl zítra přidat tak sraz ve 13:00 na Agipu u OC Nisa, jedem k Českýmu Dubu po asfaltu a pak obloukem kolem Osečný a Křižan do sedla nad Jitravu, kombinace známejch cest a něčeho novýho.
Čau, Tom