No vidíš smažáku a já se k takovému poznání věkem prožral a gastroturistiku miluju
A protože nevím,jak dlouho si ještě dokážu takovou motorku naplno užít, snažím se užít si každý výlet a nekomplikovat si život zbytečnými krámy
Upravil PavelETV dne 23-08-2012 20:26
Hele Kaďáku, italský jídla miluji. Ale nám se celý týden nějak nechtělo do údolí, tak jsem vyžral vše co jsem v kufrech měl. Chleba jsme si poprvé koupili v Lídlu v Suse :-)
P.S. Tím vlakem jsem nikdy nejel. Ikdyž jsme letos dělali Ukrajinu, tak kamarád jel do Košic motovlakem a já si užíval celodenníno deště na trase. Ale zatím ještě nejsem tak starej, aby mi to vadilo. Na druhou stranu, když jsem byl v Maroku, tak jsem pohldlně letěl letadlem a motorky se poslali. Ale tím jsme ušetřili téměř 6 dní, o které jsme mohli jezdit déle v Maroku. Takže to může být někdy užitečné.
Určitě je možnost spousty ubytování. Němci tam jezdili na endurech ( WR450F, KTM a pod ) a měli pouze camelbagy. Takže museli někde být v penzionech či kempech. Nezapomeň, že je to velká lyžařská oblast, takže ubytovacích kapacit hafo :-)
Moc pěkné. Příští týden se tam chystáme . Teď po tom videu se tam těšíme ještě víc. Máme v plánu stanovat v kempu v Cortině a odtamtud chcem dělat vyjížďky . Nějaké trasy máme v planu,ale budem improvizovat podle počasí.
Upravil Marselus dne 24-08-2012 22:47
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
je tam možnost se někde ubytovat a vyjždět nalehko a nebo seš nucený přejíždět a tím pádem tahat všechno s sebou?
Je to prostě na pohodu
trošku vziká problém kepm 18 euro max ....a to je hodně dobrej kemp..........penzion cca 25 až 30 euro se snídaní
Pak další možnost divočák cekem za nula hovno ...-..ale přiblblá majka
Upravil xx2 dne 25-08-2012 00:14
PetrAT napsal:
Za kolik se tam dá najít bydlení v penzionku ?
Nas to v tom Oulx vyslo tusim na 37 EUR/osobu s ranajkami pri obadenosti apartmanu 2 ludmi. Pri vacsom pocte tam boli nizsie ceny ale uz si nepamatam kolko.
Appartman velky , pekne zariadeny so vsetkym na co si clovek pomysli, az by som povedal zbytocny prepych, zahrada s grilom, moto v podzemnej garazi - velkej - vybavenej aj na pripadny mensi servis, prijemni domaci.
Marselus napsal:
Moc pěkné. Příští týden se tam chystáme . Teď po tom videu se tam těšíme ještě víc. Máme v plánu stanovat v kempu v Cortině a odtamtud chcem dělat vyjížďky . Nějaké trasy máme v planu,ale budem improvizovat podle počasí.
Tak nech Vam to vyjde, a prajeme stastnu cestu....
No my jsme to měli za nulu. Kempování v horách není zakázáno, a spí tam spousta lidí se svými off roady. Vody všude dost jak na pití tak na koupání ( jen je krapet chladnější, na pití skvělá teplota :-) )
iGS4Adventure napsal:
No my jsme to měli za nulu. Kempování v horách není zakázáno, a spí tam spousta lidí se svými off roady. Vody všude dost jak na pití tak na koupání ( jen je krapet chladnější, na pití skvělá teplota :-) )
Pavel
Tak to je dobře . Pravděpodobně to stanování mimo kemp taky využijeme .
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
teď jsem byl s mladou na 3 dny v alpách... jak tu píšete k tomu rozpočtu... pošlu svůj rozpočet.
rozpočet za všechny poplatky (dálniční známka, nějakej tunel, gross, nějaký vstupný někde (orlí hnízdo, krimmel atd. + penzion se snídaní (26 éček zanoc), žrádlo jsme kupovali jenom tam, benzín atd. mě vyšlo nějak na necelých 12 500 Kč na 3 dny (2 dny v alpách - 2 noci, jeden den v čechách se spaním)... podle mě to není zase až tak málo... ale výlet jsem si vyloženě užíval (hovězí steak, tipoval bych 500 g pěkně krvavý. ten byl jen jendou, jinak párek s hranolkama a nějaký těstoviny ) májka a stan na divoko by ušetřili dobrých 5 000 Kč
tam v pohodě, přijedu do čech domů, dám si v neděli oběd, pivo po obědě, jdu si hrát se psem od přítelkyně a vykloubím si rameno.. už potřetí během roku.. asi s tím musím něco dělat...
If you see the flash, it's already too late
Flash napsal:
rozpočet za všechny poplatky (dálniční známka, nějakej tunel, gross, nějaký vstupný někde (orlí hnízdo, krimmel atd. + penzion se snídaní (26 éček zanoc), žrádlo jsme kupovali jenom tam, benzín atd. mě vyšlo nějak na necelých 12 500 Kč na 3 dny (2 dny v alpách - 2 noci, jeden den v čechách se spaním)... podle mě to není zase až tak málo... ale výlet jsem si vyloženě užíval (hovězí steak, tipoval bych 500 g pěkně krvavý. ten byl jen jendou, jinak párek s hranolkama a nějaký těstoviny ) májka a stan na divoko by ušetřili dobrých 5 000 Kč
Jet někam jenom na "prodlouženej" bejvá nejdražší...