Tarabys napsal:
jj, včera to šlo. Odvážel jsem kolegovi z Mladé Boleslavi do Ostravy koupenou "duvilku", takže 335km - no čekal jsem, že zmrznu více...
ahoj, jen tak pro zajímavost, co na Deauvillku říkáš? plusy vs. mínusy?
a byla to 700 nebo 650?
Byla to 700-ka, rok 07. No příjemný posez (pro mě výhoda, že je nižší než Strom), dobrá ochrana proti větru (řekl bych ještě lepší než Strom, hlavně na kolena a nohy obecně), taky proto jsem úplně nezmrzl. ABS a rozložení brzdného účinku bych určitě někdy ocenil, stejně jako 2 přihrádky, no a kardan taky potěší. Ale co se motoru týče tak celkem slabota. Jak spadnou otáčky pod 4k, tak se hůře "sbírá" zpět do výkonu a vůbec mi ten průběh přišel takový divný. No a samozřejmě by mi nejvíce vadila absence 6-tky...
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
Parádní video, perfekt hudba a na sněhu ve dvou, tak to je nářez.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
czunik napsal:
myslím že jsi už zasel a i sklidil ne?
to ale v jiné oblasti Já to bral z pohledu motorek. Stejně mne už to ježdění nebaví. Přejdu na markův styl - přetlačování v garáži
Ne že mně by to nebavilo,ale nebaví mně jezdit tady.Raději se nabalím a vypadnu na delší dobu.Na tohle hrkání pro,nebo se zbožím mám malou yamahu.Už je to dávno co jsem tohle,pro mně bezvýznamné ježdění sem a tam vyměnil za gril na sele a letos ještě musím zakopat nový větší bazén a už nebudu ani tlačit
www.motodilyhavirov.cz
Roman2bk> já si rád počtu o jakékoli moto - i deauvile - sem o ni dlouho premyslel - dokonce jsem se na ni povozil (ultra pohodlny ale chybi tomu kone) - a snil jsem o PanEvropanovi... nastesti jsem pak dostla lepsi "CENDURO" chute..
Upravil Meli dne 05-03-2013 10:01
Bvízka se k bvízce naklání
to Boro: prima video ...žena vypadala lehce ztuhle - po sesednutí chodila trochu jako Meresjev (7:55)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6yAJJiT8W1A[/youtube]
to Boro: prima video ...žena vypadala lehce ztuhle - po sesednutí chodila trochu jako Meresjev (7:55)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6yAJJiT8W1A[/youtube]
No trošičku zmrzle vypadá, však na rozmrazování jsme použily celý zbytek rumu co zbyl od vánoc...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN