já včera navečer zavčas zdrhnul padl jsem doma do postele jako mrtvola, dneska mě bolí celé tělo, super akce doporučuji všem, hodně jsem si toho vyzkoušel, ze začátku jsem se toho bál ale na konec to byla pohoda, musím ještě hodně trénovat, takže příště zas
Já si za ty tři dny na jedné straně zajezdil dosyta ale na druhé bych tam ještě zůstal. Doufám že se na podobnou akci zase co nejdřív dostanu. Bylo to super - díky všem co tam byli
práda, byla to perfektní akce. Rád přijedu na další. Moc se mi od tamtud nechtělo, proto jsem tak rychle vzal roha . Parádní akce a i společnost. Už se těším na videa. Díky a doufám, že se zase někdy uvidíme na další akci.
aron napsal:
Rád přijedu, ale mám ještě fr. hole, na Krocanu mi to trochu otočilo kotník, když tak si to dám jen rekreačně.
Tady Saša: Tyf mi dal přečíst příspěvky a tady se musím jednak zasmát a jednak uznale smeknout. Jesti toto, co jsi bravurně předváděl na E.T.
/skoky, osmičky mezi stromy, výjezdy i sjezdy ve stupačkách a dalších 1000 věcí, které jsem měla možnost vidět, byla jen rekreační jízda, tak hluboce smekám a klaním se. Uznání patří taktéž Hobrovi. K čemu všemu jste měli odvahu - jen mohu s němým úžasem salutovat.
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
tak to mě mrzí že se to krylo s termínem jiné akce kde jsem figurovali jako sponzor.
Jinak bych hrozne rad dorazil, už jen protože vímj že Tyf má sebou vždy nějaké to tekuté ZLATO. Na Krocanu bylo obětováno pro všechny zůčastněné, samozřejmě k me nelibosti ale nemohl jsem tomu zabránit, neb jsem se to dozvedel až když bylo rozlito...tak snad příště.
cestovaní na moto - to je vášeň
Perfektní akce, veké díky všem a hlavně Tyfovy, video se moc nepovedlo, tak posílám alespoň pár fotek. Zpátky jsem to bral od Jevíčka na Brno po Hitlerové dálnici, ale to jsem měl již vybitý foťák, ta je tam pár fotek z cesty do Olešnice. http://aron2006.rajce.idnes.cz/
Pardal napsal:
tak to mě mrzí že se to krylo s termínem jiné akce kde jsem figurovali jako sponzor.
Jinak bych hrozne rad dorazil, už jen protože vímj že Tyf má sebou vždy nějaké to tekuté ZLATO. Na Krocanu bylo obětováno pro všechny zůčastněné, samozřejmě k me nelibosti ale nemohl jsem tomu zabránit, neb jsem se to dozvedel až když bylo rozlito...tak snad příště.
Tekuté zlato bylo a nejen od Tyfa. Ono tam bylo moraváků víc a víš jací oni jsou-na košt vzali snad všici...
SUZUKI V-Strom 650
aron napsal:
Perfektní akce, veké díky všem a hlavně Tyfovy, video se moc nepovedlo, tak posílám alespoň pár fotek. Zpátky jsem to bral od Jevíčka na Brno po Hitlerové dálnici, ale to jsem měl již vybitý foťák, ta je tam pár fotek z cesty do Olešnice. http://aron2006.rajce.idnes.cz/
Co to tam máš na fotkách za hradby ? To není nikde u Tyfa...
SUZUKI V-Strom 650
aron napsal:
Co to tam máš na fotkách za hradby ? To není nikde u Tyfa...
Je to foceno po cestě na akci. Zbytky Hitlerovy dálnice, mosty mezi 6elešicemi a Brnem.
...pěkné video a dle obsahu i "výživná" a povedená akce
------------- PS1: spolujezdkyni bych poradil držet se jezdce!!! (kolem pasu, nebo ve stoje i za ramena, případně jednou rukou v pase a jednou za rameno) ...při držení za madla reálně hrozí opuštění paluby (moc tomu nechybělo v čase 20:27)
prezi napsal:
...pěkné video a dle obsahu i "výživná" a povedená akce
------------- PS1: spolujezdkyni bych poradil držet se jezdce!!! (kolem pasu, nebo ve stoje i za ramena, případně jednou rukou v pase a jednou za rameno) ...při držení za madla reálně hrozí opuštění paluby (moc tomu nechybělo v čase 20:27)
PS2: uznání Tyfovi za výkon na jednokolce
S tím spolujezdcem to bylo těžké; pravda, skoro jsem si ztratil - to není moje drahá choť, která zvládá offroad ve stupačkách - kolega chtěl abych jeho ženu provezl po trati a ukázal jí ta místa, kde to on položil a proč má jejich leštěný Strom škrábance. Jela poprvé off, proto jsem taky nejel ve stupačkách, ale celý okruh jsem si odseděl a jeli jsme krokem.
Jinak se mnou to držení je problém - má být jedna ruka kolem pasu, druhá na rameno, ale já mám v pase 120cm a s bodyarmorem je to úplně neřešitelné, je to jako by měla devčica držet/obtůlat dvě stě litrovů bečku...
ad jednokolka - moc mně to nejde, jede si to kam chce samo, chce to čas, ale baví mě to. Doporučuju všem, je to levnější než šlapačka nebo trialové kolo
Upravil tyfoza dne 18-07-2013 10:21
Když má člověk víc než potřebuje, neznamená to, že bude šťastnější... mně stačí dvě kola. tyfoza.blogspot.cz
tyfoza napsal:
Jinak se mnou to držení je problém - má být jedna ruka kolem pasu, druhá na rameno, ale já mám v pase 120cm a s bodyarmorem je to úplně neřešitelné, je to jako by měla devčica držet/obtůlat dvě stě litrovů bečku...
Nastřelit několik úchytů okolo pasu?
Upravil snelcuk dne 19-07-2013 15:26
já sem tak blbej až jsem blbej...musel jsem na rychlo odjet a nemohl jsem jet, ale aspon jsem mohkl ba otocku na par hodin a na to jsem zapomnel uplne....samy starosti...podle videa to muselo bejt pekny
tyfoza napsal:... jako by měla devčica držet/obtůlat dvě stě litrovů bečku...
Nastřelit několik úchytů okolo pasu?
Hele, ani nevíš, jak jsi blízko. Řeším takový opasek a širokou šerpu šikmo přes rameno, kde by byly úchyty, aby se mohla žena v tandemu ve stupačkách opravdu dobře držet. Vyřešit to musíme, protože na loňském Touratechu nám to šlo dobře, ale na letošním Touratechu byla už skvělá konkurence na offroad v tandemu a šlo jim to výrazně výrazně líp než nám.
Něco jsem našel tady: http://www.motogaraz.cz/moto-drzak-pro-spolujezdce-na-motorku-oxford-of589-p1098 , ale je to jen kolem pasu. Ty asi potřebuješ něco jiného...
Upravil hobr dne 23-07-2013 18:06
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)