Pro další šmírování přidám odkaz na fotky z letošního motovandru v Rakousku a Itálii.
Video pak přidám do videí,posléze snad i nějaké tlachy na motorkáře.cz
Počasí jsme měli luxusní, jen první den po cestě na Slovensko jsme trochu zmokli, a poslední den po cestě ze Slovenska tak 20km kroupy, ale v Rumunsku převážně vymetená obloha
Pokud někde chcete mrknout i na jiné alba tak napište, dám heslo
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní :-)
Brian1986 napsal:
Počasí jsme měli luxusní, jen první den po cestě na Slovensko jsme trochu zmokli, a poslední den po cestě ze Slovenska tak 20km kroupy, ale v Rumunsku převážně vymetená obloha
Pokud někde chcete mrknout i na jiné alba tak napište, dám heslo
díky díky, jen je škoda, že jsme na to měli od soboty do soboty, tak jsme to brali svižně, 2600km, ale motorky šlapaly jak hodinky (krom mého tachometru:-D a přítelka byla nadšená, její první dovča na Transalpovi, a chcem se tam zase vrátit, jeli jsme sami dva a max. nám to vyhovovalo
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní :-)
Také tady dám pár fotek s popisem z cesty po Balkánu. Byli jsme na 8 dní bylo to málo příští rok bych chtěl tak na 10 dni. Jinak spali jsme vždy v penzionu cena kolem 10 éček nejdražší bylo Chorvatsko nejhezčí Albánie a Černá hora.
[quote]Galko napsal:
Také tady dám pár fotek s popisem z cesty po Balkánu. Byli jsme na 8 dní bylo to málo příští rok bych chtěl tak na 10 dni. Jinak spali jsme vždy v penzionu cena kolem 10 éček nejdražší bylo Chorvatsko nejhezčí Albánie a Černá hora.
Přivezl jsem si z Nepálu suvenýr v podobě zlomené kůstky v rameni, takže ležím doma a mám čas se přehrabat videi v kameře. Jeden z dobrých zážitků z mnoha dobrodružství který se nám podařilo zaznamenat jsem hned střihnul ...
[youtube]BQnXvO5Jb2w&feature[/youtube]
Upravil kysin dne 30-04-2015 12:34
nevim jak v nepalu ale v alpach tede z ledovcu voda tepla jak kafe :-DD , paradni video - je to jak vzit největší hory evropy a udelat z nich HORY - proste jinej level
Ahoj, trošku to tu oživím.
Letošní dovolená byla trochu jiná než byl původní plán. Zjištění, že dva dny před dovolenou máte v háji velký ložisko v koncáku na klidu nepřidá. Na druhou stranu furt lepší než to řešit někde venku. Na konec z toho bylo šest dní ježdění po Alpách a Dolomitech. http://schrot.raj...Alpy_2015/
Upravil schrot dne 15-09-2015 18:45