jo máš pravdu, cesta do mnichova loni s tebou po dálnici se třema kuframa a průměrnou rychlostí 160 km mi vzala opravdu přes 8 litrů a to už nikdy více
s tebou se spotřeba neúměrně zvyšuje a objem nádrže stačí tak akorát na vzdálenosti mezi pumpama, takže jízdy s tebou do testů rozhodně nezahrnovat
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
refi napsal:
jo máš pravdu, cesta do mnichova loni s tebou po dálnici se třema kuframa a průměrnou rychlostí 160 km mi vzala opravdu přes 8 litrů a to už nikdy více
přesně tak, protože jsis nechala zataženou ruční brzdu, což už se nikdy jindy nestalo
ivan66 napsal:
Jiřík tak rychle nejezdí, to jen ty jezdíš pomalu.
Refi, to nemyslím vážně, vždyť mě znáš.
a ty jsi kdo??
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
tak koukam ze jsme se tu sesli mezi 5-7l/100km pri normalni jizde, to je pekny, ja se ty motorky bal protoze jsem mel pred tim SV 1000S a ta si dala i 12l /100km k obedu a kdyz jsem tam dal par litriku, tak mi zmizela cela nadrz...
XL 1000V Varadero(zebra)
ivane, nemáš náhodou pracovat?
Na web až večer, asi zase přijedu na servis. Už jsi mi sehnal ten řetěz na GSA, který něco v terénu vydrží a nebude se natahovat?