Ten normální trajekt jezdi nejak brzy po ranu... jak tam udelali silnici tak uz se nevyuziva tolik. Za 3 tydny vyražíme, začinam se opět těšit.
cestovaní na moto - to je vášeň
The Ferry departs everyday from Fierza usually at 07:00 in the morning and arrives in Komani at 09:00. At 10:00 it departs from Komani and arrives in Fierza at noon (12:00). The ferry may depart or arrive half an hour earlier than suggested as the above schedule is not fixed
ten autobus je stavěnej přesně na šířku válců BMW, akorát se nenechejte odrbat bude po vás chtít šílenou cifru za převoz, mi jsme mu nechali 2500 leke za osobu, horší je to pak s vykládáním motorek protože na konci není v přístavu žádný molo (zatím, něco tam staví), pokud bude po vás chtít ten autobusák někam svézt na motorce domů tak ho v žádném případě za sebe neberte, je to magor neumí klopit v zatáčce vyrovnává, kecá do řízení, chtěl nás oba zabít byl jsem rád že jsem se ho po několika kilometrech zbavil když jsem vytroubil místní trambus abych jim ho tam přeložil, jsem blbej měl jsem mu za tu taxikařinu říct aspoň o 500leka a to ještě brblal při průjezdech kalužinama že bude mít zajebaný lakýrky a sako
kysin napsal:
ten autobus je stavěnej přesně na šířku válců BMW, akorát se nenechejte odrbat bude po vás chtít šílenou cifru za převoz, mi jsme mu nechali 2500 leke za osobu, horší je to pak s vykládáním motorek protože na konci není v přístavu žádný molo (zatím, něco tam staví), pokud bude po vás chtít ten autobusák někam svézt na motorce domů tak ho v žádném případě za sebe neberte, je to magor neumí klopit v zatáčce vyrovnává, kecá do řízení, chtěl nás oba zabít byl jsem rád že jsem se ho po několika kilometrech zbavil když jsem vytroubil místní trambus abych jim ho tam přeložil, jsem blbej měl jsem mu za tu taxikařinu říct aspoň o 500leka a to ještě brblal při průjezdech kalužinama že bude mít zajebaný lakýrky a sako
Tak molo k 7.5.12 vypadá nějak takto . My jsme motky převáželi a vykládali nějak takto
hombre006 přiložený následující obrázek:
kysin napsal:
Tak molo k 7.5.12 vypadá nějak takto . My jsme motky převáželi a vykládali nějak takto
Ona prča taky byla v tom. že se ten autobus mrskal na tý vodě a ten pilot to doháněl zpátečkou, jedničkou a volantem. Jináč ta deska sedí tak 10cm na každý straně ... my se kolkrát už viděli ve vodě, ale pilot byl
kysin napsal:
A proč jste se drbali s tím malým člunem,když vedle stojí trajekt?Jen pro tu srandu?
kysin napsal:
A proč jste se drbali s tím malým člunem,když vedle stojí trajekt?Jen pro tu srandu?
Ten velkej člun jezdil až od 15.5.2012 , my tam byli již 7.5.2012. Byli jsme vůbec rádi, že nás nabral na ten autobus, ale prachy mají mocné kouzlo
Upravil hombre006 dne 13-06-2012 11:10
no a prča to opravdu je, mi jsme tam byli v posledním týdnu v květnu, a to se ještě nedal projet Durmitor kvůli sněhu, pár závějí jsme se snažili protlačit ale pak jsme zjistili že je to hodně daleko dozadu plné sněhových jazyků přes cestu, takže jsme protláčely motorky zase spátky, no a pár dní potom tama kamarád už projel v pohodě
Upravil kysin dne 13-06-2012 13:28
kysin napsal:
no a prča to opravdu je, mi jsme tam byli v posledním týdnu v květnu, a to se ještě nedal projet Durmitor kvůli sněhu, pár závějí jsme se snažili protlačit ale pak jsme zjistili že je to hodně daleko dozadu plné sněhových jazyků přes cestu, takže jsme protláčely motorky zase spátky, no a pár dní potom tama kamarád už projel v pohodě
jak píšeš, na severu sníh a dole ...
hombre006 přiložený následující obrázek:
kysin napsal:
takhle se v květnu projíždí Durmitorem, místní domorod nám říkal že tam několik dnů před náma vytahoval krávou čecha s motorkou, že se zatím nikdo nepochlubil [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8HnKx7_RPNE&feature=plcp[/youtube]
S účinností od 01.02.2012 se Národní Kancelář Černé Hory (mezinárodní poznávací značka MNE) stává novým členem Rady Kanceláří. Účinnost „Prozatímní dohody“ mezi Národní Kanceláří Srbska a příslušnými subjekty Černé Hory, podle níž Národní Kancelář Srbska zajišťovala vydávání zelených karet pro vozidla registrovaná v Černé Hoře, je ukončena k 31.01.2012.
V této souvislosti dochází k aktualizaci vzoru zelených karet a je stanoveno 2-leté přechodné období od data účinnosti této změny (tj. do 31.01.2014 včetně) pro nahrazení původně vydaných zelených karet. Zelené karty vydané v původním formátu (tj. s nepřeškrtnutým označením „SRB“, bez uvedené mezinárodní poznávací značky Černé Hory „MNE“) před a v rámci běhu tohoto přechodného období, budou příslušné úřady Černé Hory akceptovat (resp. bude umožněn vjezd vozidlům s takovou zelenou kartou na území Černé Hory). Pokud i přesto, že jste předložili platnou zelenou kartu s nepřeškrtnutým označením "SRB“ (viz výše) budete donuceni zaplatit za vstup na území Černé Hory tzv. hraniční pojištění, můžete se následně obrátit na Českou kancelář pojistitelů, která poté požádá národní Kancelář Srbska o vrácení takto zaplaceného hraničního pojištění. Žádost o vrácení platby za hraniční pojištění je však možné podat pouze bude-li řádně doloženo, že klient zdejší pojišťovny měl platnou zelenou kartu, komu (na jakém hraničním přechodu) a v jaké výši a za jaké vozidlo platil hraniční pojištění.
Upravil PetrAT dne 18-06-2012 00:08
po nás chtěli na celnici jen pas a zelenou kartu možná jsem někde ukazoval i techničák, jen v makedonii si kontroloval jestli podle toho sedí poznávací značka, zajímavé je že jsme nikde nesundávali helmy a já mám dokonce zatmavené motokrosové brýle takže klidně na cizí pas s cizí motorkou mohl vyjet kdokoliv
Po nás chtěli pas, techničák a zelenou kartu. Jinak na všech hranicích po trase ČR - Alboška - ČR bez problémů. Akorát na zpáteční cestě prudili madaři a chtěli vidět obsah kámošovo kufrů, Jinak pohoda
Peacemaker napsal:
Pekne, tedka jsem docetl. VStrom se vratil na misto cinu a tentokrat dostal poradne do tela. Ten zdemolovanej kufr byl ten zdravej (levej) nebo ten opravovanej? Tipnu si ten neopravovanej... Saaakrys, zase me to laka, ale tento rok to asi nevyjde.
Ahoj, tak nejak premyslim, nepotkali jsme se u takove hospudky pred prehradou??
BMW 1150 GSA mel jsem problem se zadnim tlumicem. Holka + brichatej kluk )
(zrovna jsem snad lepil samolepku na sklo? )
danielprochazka přiložený následující obrázek:
[48.37Kb]
Upravil danielprochazka dne 18-06-2012 08:33
Nic není nemožné