česká LONG WAY ...
|
bystricke |
Přidané 21-06-2010 13:12
|
Člen
Příspěvek: 638
Založený: 02.05.10
|
dnes sem slyšel jednoho účastníka na rádiu beat mluvit otom,říkal že nejde oto která motorka vyjede těžší kopec,ale někam dojet,takže žádný hardcore ale fklidu ťap ťap prc prc |
|
|
|
qwert |
česká LONG WAY ...
Přidané 21-06-2010 13:23
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
bystricke napsal:
dnes sem slyšel jednoho účastníka na rádiu beat mluvit otom,říkal že nejde oto která motorka vyjede těžší kopec,ale někam dojet,takže žádný hardcore ale fklidu ťap ťap prc prc
A cos čekal od takové sestavy? |
|
|
|
Waltr |
česká LONG WAY ...
Přidané 21-06-2010 16:34
|
Člen
Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10
|
Kruci vy jste tvrďáci.
Tak chlapi co jezdili po praze vyrazí do Maroka a vy by jste je ukamenovali.
Pro mě ač z nich snesu jen Fanánaka, dělají dobrou věc. Jedou spolu na výlet. Nevím kdo z místních vyrazil na první výlet do Maroka. Někdo začíná trénovat na libavě..někdo vyrazí hned.
Jasně když máš za zády auto. No ale v jejich stavu co do zkušeností jak motorkářských tak cestování bych ho bral taky. (já bych ho bral i teď) Někteří z nás si vozí svůj zabezpečovací vůz sebou taky- i když je třeba v podobě kamaráda který nám pomáhá zvedat motorku. Myslím že tady spíše trochu mluví nepřejícnost, já jim to taky závidím(nebo spíš bych jel hned taky) ale nejdříve s podívám co je na tom plus. A opravdu si stěžujeme na to že motorkáře jen v médijích haní a když je možnost trochu vylepšit...tak to jsou chuji.
Když už nic, podívám se díky kvalitních fotek na místa kam se nedostanu a dozvím se něco o daném místě. Cestománie se mi taky líbila a nemuseli ani jezdit na motorkách.
Mimochodem, gwert je pašák, po ůraze nohy brzo v sedle. Fanánek jezdí bez hohy, ještě větší pašák.
Závěr: Doufám že se to nezvrtne v sračku, přeju jim at jim to klape. |
|
|
|
HonzaTA |
česká LONG WAY ...
Přidané 21-06-2010 17:06
|
Člen
Příspěvek: 106
Založený: 31.05.10
|
Waltr> souhlas
.. četl jsem o tom už na GSforu a TomasTT, který je tam povede má 100% pravdu (viz jeho první příspěvek, kdo chce, ať si to tam najde)
takže já jim to přeju a jsem zvědavý, co se z toho vyklube
|
|
|
|
Ludvais |
česká LONG WAY ...
Přidané 21-06-2010 20:46
|
Člen
Příspěvek: 15
Založený: 24.05.10
|
Jen ať si to chlapci užijou, hned bych jel snima. Když budou vypnutý kamery tak by tam mohlo být i veselo.
Bohužel s tou reputací motorkářů to tak dobře nevidim, dokud nás budou lidi házet do jednoho pytle s traktorkama tak bude čím dál hůř. |
|
|
|
refi |
česká LONG WAY ...
Přidané 21-06-2010 22:11
|
Člen
Příspěvek: 1251
Založený: 22.04.10
|
jsem tu napsala spoustu chytrých a vtipných vět jako reakci na poslední příspěvkyl, ale vybily se mi baterky (v klávesnici ) , tak to kalím a upřímně jim to přeju, bez závisti a hany
mimochodem v dokumentech typu cestománie a spol často narážím na fatální chyby v popisu míst, na kterých jsem byla a vím, že plácají nesmysly. něco jako mluvit o praze a ukazovat brno. u cestopisů cestovatelů typu brezovara a jemu podobných se to nestává ... čím to asik bude |
|
|
|
HonzaTA |
česká LONG WAY ...
Přidané 21-06-2010 22:27
|
Člen
Příspěvek: 106
Založený: 31.05.10
|
refi> .. že by tím, že tam kde byl Brezovar jsi ještě nebyla? |
|
|
|
refi |
česká LONG WAY ...
Přidané 21-06-2010 22:30
|
Člen
|
HonzaTA napsal:
refi> .. že by tím, že tam kde byl Brezovar jsi ještě nebyla?
psssst |
|
|
|
tobig |
česká LONG WAY ...
Přidané 22-06-2010 00:32
|
Člen
Příspěvek: 647
|
Spousta lidí se na motorkách nikdy nedostane dál než na GG a to z různých důvodů. I proto si myslím, že tahle "promo" akce je supr... přiblížit, ukázat, nasměrovat - alespoň v mysli ty, co třeba nemohou a nedosáhnou.. Není nutné pohlížet na vše jen z jediného úhlu... já takové akce vítám a těším se na ten film z Maroka... |
|
|
|
Waltr |
česká LONG WAY ...
Přidané 22-06-2010 07:11
|
Člen
|
Refi- možná tím že jsi se rozhodla že Brezovar bude gut a zbytek budou nýmanti.
Myslel jsem že neplánuješ a jezdíš jen tak, takže mě tvé detailní informace uvádějící autory cestománie do rozpaků, udivují.
Každý hold to vidíme jinak, možná to skončí fiaskem. Ale já si i jim přeju aby ne.
|
|
|
|
refi |
česká LONG WAY ...
Přidané 22-06-2010 07:27
|
Člen
|
chjo ... psala jsem brezovar a jemu podobní, což znamená styl cestování, teď tu nejde o konkrétní osobu. přece
mé neplánování má něco společného s tím, že mám jakž takž projeté maroko a v cestopise z tunisu dávají obrázek z maroka konkrétně z místa, na kterém stojím a mám z něj fotku? že do obrázků sicílie píchnou fotku z vesuvu? má to nějakou návaznost na mé neplánování nebo to bylo jen ranní rýpnutí za to, že tě netopejr nenechal vyspat? |
|
|
|
petr_t |
česká LONG WAY ...
Přidané 22-06-2010 07:33
|
Člen
Příspěvek: 691
Založený: 15.05.10
|
Odjet si to musí a v jejich pozici to taky nebude jen tak.Pojišťovny a manažeři jim kecaj do všeho.myslím že tu svobodu nemaj ani v odlehlých pustinách kde je nikdo nezná a jsou jedni z mnoha.Nám nezbývá než jim držet palce a v pohodě všechno zvládnou.Jen můžem být naštvaní a to myslím oprávněně že aktuální příspěvky z cest nepíšou přímo na CENDURO. |
|
|
|
Waltr |
česká LONG WAY ...
Přidané 22-06-2010 07:36
|
Člen
|
A nezabloudila jsi v tom Maroku trošku dál?
Ano ano rýpnutí,
Brezovar, myslel jsem že píšeš o jejich důvěryhodnosti a znalostech okolí, to přece nemá se stylem cestování nic spoleščného?
Hlavně si myslím že když vidíš nejprve co zase po...ou, tak je něco špatně. Ale v klidu, u spousty případů to mám taky tak. |
|
|
|
Marselus |
česká LONG WAY ...
Přidané 05-01-2011 18:43
|
Člen
Příspěvek: 749
Založený: 11.08.10
|
petr_t napsal:
jsem za víkend najel 1000 km testnul stradu,12adv,pokecal s fajn lidma se stromkama a ani pes po tom neštěkne. nebude to tím že nejsem célebrita?
Byl jsi tam,jezdil,zažil si to a to uz ti nikdo neveme a o to tady jde ať už jsi kdekoli. |
|
|
|
Tarabys |
česká LONG WAY ...
Přidané 24-01-2011 20:07
|
Člen
Příspěvek: 385
Založený: 29.05.10
|
já jim fandím i když to bude "nahrané"... a závidím jim taky...
Až se divím, že to tu hodil 3X, který LWR a LWD "nemá rád"...
----------------------------------
"to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs... |
|
|
|
Maco |
česká LONG WAY ...
Přidané 25-01-2011 09:02
|
Člen
Příspěvek: 56
Založený: 16.11.10
|
Inak taký dotaz.
Bolo to už v televízii odvysielané alebo nie?
Lebo ako pozerám, tak pozerám do databáze filmov na CT, tak som tam nikde nič nenašiel. Tak to vypadá, že v TV to ešte nedávali. Alebo sa mýlim? |
|
|
|
3X |
česká LONG WAY ...
Přidané 29-01-2011 17:17
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
Tarabys napsal:
já jim fandím i když to bude "nahrané"... a závidím jim taky...
Až se divím, že to tu hodil 3X, který LWR a LWD "nemá rád"...
máš štěstí, že jsem to přečetl až dnes
ale můj názor se nezměnil |
|
|
|
nuclearB |
česká LONG WAY ...
Přidané 31-01-2011 21:05
|
Člen
Příspěvek: 108
Založený: 30.01.11
|
Myslim si, že 80% lidí řeší, kam pojedou podle toho, co jim umožní finanční situace. Co si budem povídat, je to o prachách. |
|
|
|
ivan66 |
česká LONG WAY ...
Přidané 31-01-2011 21:40
|
Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
nuclearB napsal:
Myslim si, že 80% lidí řeší, kam pojedou podle toho, co jim umožní finanční situace. Co si budem povídat, je to o prachách.
A prachy jsou o jíííííííízdě |
|
|
|
3X |
česká LONG WAY ...
Přidané 01-02-2011 00:06
|
Člen
Příspěvek: 1698
|
nuclearB napsal:
Myslim si, že 80% lidí řeší, kam pojedou podle toho, co jim umožní finanční situace. Co si budem povídat, je to o prachách.
mě teda zajímá, co řeší těch zbylých 20%? |
|
|