kysin napsal:
nebo to bude tím chlastem, nejlepší bylo dnes ráno vyjet ten kopec
Ale vyjel jsi parádní to bylo! Až na tu cestu domů ale, museli mě z motorky odsekávat po těch 600km
mě bolej palce od noh ještě dnes, doma jsem zhodil kufry a jel hned na vapku osmejčit tu sůl a pak jsem pad na hodinu do vany , dnes jsem se probudil a byl víc polámanej z postele než z tamtoho polního ležení
kysin napsal:
nebo to bude tím chlastem, nejlepší bylo dnes ráno vyjet ten kopec
Ale vyjel jsi parádní to bylo! Až na tu cestu domů ale, museli mě z motorky odsekávat po těch 600km
mě bolej palce od noh ještě dnes, doma jsem zhodil kufry a jel hned na vapku osmejčit tu sůl a pak jsem pad na hodinu do vany , dnes jsem se probudil a byl víc polámanej z postele než z tamtoho polního ležení
Já dorazil domů, stáhnul jsem s našima flašku hrušky na zahřátí a taky na to, že jsem to přežil a pak sem se naložil do vany motorku musím dát taky ale do kupy, honem než mi ji ta sůl zežere
Supr fotky já se našel na té společné fotce všech čechů, vpravo v té modré bundě. Dík, ukládám si fotku.
Já se viděl na videu jak Stanly tahá toho se sajdou...zrovna jsem hodil držku...
To se musím kouknout jsem v práci, takže mám videa zablokované...jinak jsme s klukama koukali na to video jak Tě Hanys nahrával jak jsi tahal to dřevo dolů, jsme se pěkně posmáli
hans napsal:
už asi 3 roky za sebou na to nemám vůbec náladu.... nějak už mě to tam nebere
já tam byl minulej rok poprvé, takže jsem nadšenej, no je pravda že se tam nic moc neděje prostě klasická nalejvárna ale mě se líbí (kromě chlastání) to kempování venku a taky príma lidi co jsem tam potkal, už se těším k ohýnku, beru sebou pro skopčáky pár lahví neokolkovanýho šnapsu