No u nás začalo tak kolem 10 hod. a od tej doby nepřestalo a to jsem byl ještě ráno vyprovázet tlupu vidláku jeli do Rumunska tak to pěkně prochčijou
Medved 77 přiložený následující obrázek:
Zatím to celkem sedí,plus mínus nějaká hodina.Asi za hoďku zače pršet a bude lít až do rána.Déš´t se posunul na noc,takže to vypadá,že neděle bude nakonec zachráněna.Myslím,že můžeš jít chystat motorku na zítřek
Zatím to celkem sedí,plus mínus nějaká hodina.Asi za hoďku zače pršet a bude lít až do rána.Déš´t se posunul na noc,takže to vypadá,že neděle bude nakonec zachráněna.Myslím,že můžeš jít chystat motorku na zítřek
No nahodil jsem na superalpa něco do bahna..
A já zase nahodil bahno na Naprdafriku. Vyjde to levnějc.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
No u nás začalo tak kolem 10 hod. a od tej doby nepřestalo a to jsem byl ještě ráno vyprovázet tlupu vidláku jeli do Rumunska tak to pěkně prochčijou
Kurňa,ten Caponord je fakt hezká motorka.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Seznámím tě s jedním se Studénky co ji měl a jak se ji rád zbavil.Prostě ital s jejich žertovnou elektrikou.Ale šel z bláta do louže a koupil si bramboru..
qwert napsal:
Seznámím tě s jedním se Studénky co ji měl a jak se ji rád zbavil.Prostě ital s jejich žertovnou elektrikou.Ale šel z bláta do louže a koupil si bramboru..
Já říkal,že je hezká.Ne že ji chci Na druhou stranu.Asi 2km ode mne bydlí jeden majitel Capoša a je spokojený.Akorát tu elektriku musel hend zpočátku upravit tak,aby byla použitelná i za deště. .Mechanicky naprosto bez problémů.
...bávo raději nekomentuju.
Tak dneska super vyjížďka, jdu odbahnit motor. Po dnešku jestli uslyším, že někdo řekne že 1150 brambora se nehodí do terénu, tak ho pošlu do pr...e, buď závidí, nebo neví o čem mluví. Co dnes předváděli kluci na bramborách to jsem ještě neviděl. Bude i video.
A ja zaspal a probral se az ted. Holt kombinace ctyrhodinoveho tenisu v patek a nocniho volejbaloveho turnaje v sobotu, mi dava najevo, ze me telo uz nezvlada to co pred deseti rokama. Tak si to tam kluci uzijte, ja vyrazim odpoledne hledat nejake cesticky tu u nas.
... BMW I´m lovin it ...
Tak ruku jsem si už nabibral voltarenem a a pevně utáhl ortézu..
Předpověd naší rosničky se nevyplnila a tak jsme si těch sraček užili pod modrou oblohou.Poněkud drsnějších 100km ale myslím že si to všichni užili.Parádní výlet..
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''