qwert napsal:
K tomu by se měli asi vyjádřit cenduristi..
No kdybych jel sám tak pojedu s vámi kamkoli ale jedu ve dvou a vypadá to že si to chcete užít chlapi takže těch svých 50% účastí stahuji zbytečně bych vás omezoval tak snad příště.
Tohle jsem právě nechtěl aby se cenduristi zalekli a nepřijeli vůbec.Sejdeme se všichni u Hanky a tam se těm kteří nechtějí jet offem vysvětlí nejsnadnější trasa k onomu místu..
Já se offu nebojím -naopak jezdím se stromkem tak kam se už někteří geesáci neodváží ale ve dvou je to přece jen o něčem jiném ten stromek ma v tom podvozku jak známo slabinu a ve dvou dvojnásob a my oba nejsme žádné mouchy.
Upravil Marselus dne 04-11-2011 18:07
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Bohužel to vypadá,že v neděli s největší pravděpodobností nedorazím Bolavé záda si nechtějí dát říct a tak dám přednost klidu na lůžku.Pokud by se jelo na místo které jsem navrhoval,stačí se držet Itchyho.Ví kde to je.
''
''
Foto z místa.
Později dodám náhled ON trasy a příjezdy OFF trasou.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pavelgs napsal:
Bohužel to vypadá,že v neděli s největší pravděpodobností nedorazím Bolavé záda si nechtějí dát říct a tak dám přednost klidu na lůžku.Pokud by se jelo na místo které jsem navrhoval,stačí se držet Itchyho.Ví kde to je.
''
''
Foto z místa.
Později dodám náhled ON trasy a příjezdy OFF trasou.
No dle tvých fotek to vidím na Červenou Horu, ale nikomu to neřeknu, neboj , beztak to nebude ono...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
RadekK napsal:
Kdybych byl v patřičný čas na správném místě mohl bych se připojit, nebo je počet účastníků vyčerpán ? Hoj RadekK
Radku, klidně se můžeme scuknout u nás v Loučkách, nebo v Odrách a potom počkat na kluky ve Fulneku, ať nemusíme až k Hance. Radovan
Honda XL 700V Transalp
No dle tvých fotek to vidím na Červenou Horu, ale nikomu to neřeknu, neboj , beztak to nebude ono...
Pán je znalec. To se cení.Jo je to Červená Hora.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
RadekK napsal:
Kdybych byl v patřičný čas na správném místě mohl bych se připojit, nebo je počet účastníků vyčerpán ? Hoj RadekK
Radku, klidně se můžeme scuknout u nás v Loučkách, nebo v Odrách a potom počkat na kluky ve Fulneku, ať nemusíme až k Hance. Radovan
Boro zítra jsem v Mankedorfu tak bych dojel k tobě do Louček. V kolik vyjíždíš?
No jakto tak vidím, tak asi kolem 10:15 počítám že si kluci u Hanky budou ještě dávat kafčo a nám stačí být na benzině ve Fulneku kolem 10:30 a ještě na ně budeme beztak čekat
Honda XL 700V Transalp
RadekK napsal:
Boro zítra jsem v Mankedorfu tak bych dojel k tobě do Louček. V kolik vyjíždíš?
No jakto tak vidím, tak asi kolem 10:15 počítám že si kluci u Hanky budou ještě dávat kafčo a nám stačí být na benzině ve Fulneku kolem 10:30 a ještě na ně budeme beztak čekat
Tak jak jsme se včera bavili už jsem si to našel na mapě ale jak to tak sleduju dalo by se tam dorazit možná i ze dvou stran, nebo se pletu? nahoď te tu pak nějakou příjezdovou trasu, pro ty co nemůžou jet zítra zkusím se tam píští týden zastavit.
bartus napsal:
Tak jak jsme se včera bavili už jsem si to našel na mapě ale jak to tak sleduju dalo by se tam dorazit možná i ze dvou stran, nebo se pletu? nahoď te tu pak nějakou příjezdovou trasu, pro ty co nemůžou jet zítra zkusím se tam píští týden zastavit.
Příjezdová cesta je tady http://mapy.cz/#x...2E&u=m .Z druhé strany se dá dostat z louky,ale musíš nechat moto na louce a dolů sejít po srázu (to slovo přesně vystihuje ten krpál) viz.první fotka.
Edit: Zkratkou skrz Podlesí,polní a lesní cesta. http://mapy.cz/#x...2E&u=m
Upravil xx4 dne 05-11-2011 19:12
Pánové,co tahle dát zítra sraz ve 13hod na Soláni? Je tam pěkné posezení na sluníčku...u kafíčka... V případě, že by tam náhodou nebylo otevřeno, tak chata Čarták.