RadekK napsal:
Kdybych byl v patřičný čas na správném místě mohl bych se připojit, nebo je počet účastníků vyčerpán ? Hoj RadekK
Radku, klidně se můžeme scuknout u nás v Loučkách, nebo v Odrách a potom počkat na kluky ve Fulneku, ať nemusíme až k Hance. Radovan
Neni problem, dojedu po 10:00 do L., jen řekni kam. Na mapy.cz napřiklad vidim tři mostky přes O. RadekK
Já zapomněl na kabanos k ohni na to opékání, tak dáme scuka v 10:00 u Peny marketu v Odrách ( vlakové nádraží) dokoupím zásoby a můžeme vyrazit, platí i pro Mirka TDM
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
My zítra plánujeme vyrazit v 11 ze Zlína,pak vyjet na nějaký kopec v okolí Valašské Bystřice,kde jsme ještě nebyli, pak kolem jedné zasednout na kafčo na Soláni a pak někama domů. To jen kdyby měl někdo podobná plán...
Ráno sem ještě mrknu.
...já si původně na dnes naplánoval spoustu práce a ani neměl vyjet, ale sluníčko mne v poledne vytáhlo "aspoň na chvilku" ...vyrazil jsem na to kafčo na Soláň
''
...pak jsem se nějak zakecal, absolvoval i výbornou zelňačku na Búřově a domu dorazil potmě, stejně jako včera
Bylo to takové hezké poetické odpoledne.Nikdo myslím nelitoval že se nejela žádná asfaltomrdalská trasa.Krásné šotolinky se myslím líbily každému jen má kačena byla vyvedena z míry cože jedem tak pomalu a neustále protestovala hučícím větrákem.Brodíky byly pouze dětské takže se topení brambor tentokrát nekonalo takže jsem zůstal dlužen své povesti kterou o mě někdo šíří..
Byl jsem pochválen i od ženy že je to príma když ji někdy vemu i jinam než do sraček,klacků a kamení a mě nic nebolí jako když jedu se svýmy úchyly..
Za mě príma den s přátely..
Čistě pro zajímavost.Opékali jsme v bočním kráteru čtvrtohorní sopky Červená Hora.Ten čedičový monolit pod kterým jsme seděli byl původně obklopený tufem (sopečná struska),kterou místní obyvatelstvo postupně odtěžilo na stavební účely.V podstatě jde o ztuhlý proud lávy.Je to nejméně známá sopka z pásu bruntálských sopek:Velký Roudný,Venušina sopka (Mezina),Uhlířský vrch a Červená Hora.To jen tak pro informaci,abyste věděli,na čem že jsme se to ládovali buřtama
podobně přístupná je Venušina sopka,ale tam už je čilý turistický ruch,takže dojezd motorkou až na místo,by se asi nesetkal s velkým pochopením tůristů.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
budu se opakovat..děkujeme...bylo fajn...tak se těšíme znova...sice mohlo to bejt ostřejší ale kačka si to moc chváli a konečně něco co můžem oba
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....