mirekTDM napsal:
Také mnohokrát díky. Snad jen jedna otázka: kde jste se mi ztratily? Přede mnou mi zmizel Pavel a pak už nikdo nebyl ani za mnou. Ale i tak bylo fajn.
Ježiš tak to sorry.Splašily se mi koně......
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pěkně se vás sešlo, párek na ohni je stejně bezkonkurenční a místo k opékání jak stvořené
taky jsme si dnes nádherně zajezdili, polňačky už jsou prázdné, podzim všechno překrásně zbarvil a člověk má pocit, že projíždí uměleckým dílem a dnes to už nebyla ani kachýnka, ale rovnou jelen. se svíčkovou a pěti knedlama
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
refi napsal:
pěkně se vás sešlo, párek na ohni je stejně bezkonkurenční a místo k opékání jak stvořené
taky jsme si dnes nádherně zajezdili, polňačky už jsou prázdné, podzim všechno překrásně zbarvil a člověk má pocit, že projíždí uměleckým dílem a dnes to už nebyla ani kachýnka, ale rovnou jelen. se svíčkovou a pěti knedlama
bartus napsal:
našel by se dobrodinec co by byl tak laskav a nahodil dnešní trasu do googlu? zkusil bych si to příští týden projet.
místy jsem nevědělani kde jsme natož to našel na mapě
No jestli to zvládnu a Goooogl bude ty cesty znát, tak se večer pokusím.
Díky za padrásní neděli a příště trochu přitvrdíme, ať si holky zvykají, už jsou alespoň políbené, myslím OFFem tak to chce udržet...
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
bartus napsal:
našel by se dobrodinec co by byl tak laskav a nahodil dnešní trasu do googlu? zkusil bych si to příští týden projet.
Díky za padrásní neděli a příště trochu přitvrdíme, ať si holky zvykají, už jsou alespoň políbené, myslím OFFem tak to chce udržet...
Mam to vytažené z GPS v OziExpl jako soubor *.PLT. Připojím to sem nějak ? Zkouším přiložit otisk obrazovky jak by to mohlo vypadat... ale nepřipojím to... RadekK
Upravil RadekK dne 07-11-2011 18:54
Ani na potřetí se mi nepodařil vložit odkaz na mapy, nejspíš budu muset projít nějakým školením,
Upravil Boro9 dne 07-11-2011 19:21
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
bartus napsal:
Boro9:Na Mapy.cz vpravo nahoře ikona "Měření,GPS a vlasní body".Rozklikni a klikni na nápis stejného znění.Když najedeš kurzorem na fotomapu klikej po kouskách na trasu.Vytvoří se tohle:http://mapy.cz/#x...Dn&u=m
Pak už jen klasicky zkopírovat adresu a vložit sem.
Edit:Tak vidím že už jsi to zvládl sám.
Upravil xx4 dne 07-11-2011 19:32
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Dnes můžou litovat ti kteří se ráno připosrali kvůli ranímu mrazíku a nesvezli se s náma.Libka nás přivítala modrou oblohou a 10 stupni a s Itchim a RadimemGS jsme si to náramě užili.. ''