Tak chlapci, předpověď se nám vyvrbila slušně, tak napíšu jak bych si představoval víkendový ježdění:
sobota - sraz až v půl 11 na oblíbený pumpě Prim, přesun po asfaltu na kraj Tanvaldu a tam rovnou vletíme do kamenitýho výjezdu. Budu asi dost utahanej a nevyspalej, tak jsem to naplánoval jen na 3 - 4 hoďky v terénu (podle bloudění), konec v Železným Brodě. Pokud je pro někoho lepší přidat se v Jablonci (Pardál), případně v Tanvaldu - čas a místo dohodnem.
neděle - vyrazíme z Železnýho Brodu dál, chtěl bych vyjet dřív ať to stihnem celý, takže už v deset v Železňáku na pumpě, případně kdo pojede se mnou po silnici tak 9.15 zas na pumpě Prim - kdyby se něco měnilo napíšu to sem v sobotu navečer. A v tu neděli to bude asi na dýl, chci to donajet celý.
Obtížnost až na prvních pár metrů neznámá, ale je celkem sucho tak by to žádný peklo bejt nemělo.
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 28-04-2016 18:37
hele rozhodnopádně se v sobotu přidávám a Ondra prej taky dorazí...
snad vám budu stíhat, protože mi to jede na 1,5 válce :-X. V neděli budu out, protože tu motku musím rozhodit a čeknout karburátor
nesetkal jste se někdo s tím, že zadní válec se nechce vytáčet? jako kdyby se to dusilo a hádalo (v případě, že odpojím fajfky z předního válce), svíčky měněný a jiskru hází, CDI prohazovaný a jsou OK... svíce ze zadního válce byly černý, přední hezky cihlový. falešnej vzduch to kolem manžet nesaje, vzduch filtr taky novej.[img]https://goo.gl/photos/hGndAroN7QErFcce8[/img]
že by bohatost směsi?
jinak tlaky sem měřil a oba válce naprosto stejný!
Tomas_7 napsal:
Bulis ty nic nenarušíš, protože to stejně dopadne zase tak, že pojedeš kilák před náma
Jinak ještě poznámka Tome, fakt se ti chce v neděli vstávat tak brzo? To bych to radši natáhl večer kdyby se nestíhalo
Jak brzo, brzo by bylo v šest, nesmíš do dvou do rána pařit
To víš, stařecká nespavost + nutnost v tu neděli dojet celej zbytek mi jinak nedá a zas chci bejt tak do šesti doma, v pondělí vstávám a nerad bych byl ještě v osm večer v lese.
Čau, Tom
Tak díky všem za dnešní vyjížďku, kluci na TA co jeli s náma poprve byli statečný, terén byl místy i náročnější, i když bylo sucho - sám jsem třikrát odkládal na "krátkou nohu".
Zítra platí sraz v 9.15 na pumpě Prim v Liberci, případně v deset v Železným Brodě na pumpě na výjezdu na Tanvald, bude to asi na celej den.
Čau, Tom
diky za pomoc pri vytahovani, ted sem koukal na video kde sem si ustlal a vypada to ze sem prebrzdil predek na trave a sel na tvrdou zem, s ramenem uz dneska moc nehnu az prezuju a zahoji se mi rameno tak se zase uvidime!
Máš ode mne ještě soukromou zprávu toho výjezdu, když jsi před ním urval tu kameru jinak je fajn, že máte oba zápal, bez toho to nejde, tak ať rameno přebolí a zase někdy
hehe, fakt super pojezd a díky za popostrčení . trochu me sere to dvojitý zahození při kamenitým sjezdu... :-X ale celkově super .
Jinak jsem zkoušel měřit podtlaky a vždycky mi to vycuclo celou hladinu ze spojené nádoby.. takže šlo všechno dolů... Hlavní průser je v protržený mebráně a airbox má taky prasklinu v místě napojení příruby,
Takže jakmile koupím novou membránu, tak se s váma zase svezu
https://goo.gl/photos/8LGtyyRnbqY48o5dA
hodíte sem odkaz na fotky a video? je dneska skoro nic nefotil...
Upravil lsafric dne 01-05-2016 02:25
Tak hlásím návrat z okruhu v podhůří Krkonoš, doplnil nás náhodně Pan jezdec - Dan na Africe - a ukázal nám pár pěknejch cest, dneska to nebylo extra náročný a tak to až na závěrečný zamrdání na cestách který nikam nevedly pěkně odsejpalo a trasa na Krocana je najetá, díky všem za účast a spolupráci.
Čau, Tom