Už půl hodiny si lámu hlavu,odkud je ta fotka Nahoď.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Ježišmarjá,jsem to ostuda .Jezdím tudy každou chvíli a nepoznám to...
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
No bodejť.Je to tam samá závěj.
Přátelé enduristi,tuto sobotu 17.3. se nám žení kamarád tak bych mu chtěl udělat radost hojným počtem motorek.Kdo bude mít zájem at přijede v 10 k Hance,pak bychom společně jeli na ostravský hrad a pak zase zpět k Hance.Po té podle chutí do lesů nebo podobně.. Děkuji za pozornost,konec hlášení..
qwert napsal:
Přátelé enduristi,tuto sobotu 17.3. se nám žení kamarád tak bych mu chtěl udělat radost hojným počtem motorek.Kdo bude mít zájem at přijede v 10 k Hance,pak bychom společně jeli na ostravský hrad a pak zase zpět k Hance.Po té podle chutí do lesů nebo podobně.. Děkuji za pozornost,konec hlášení..
''
pokud se nic nestane tak dojedem podpořit nešťastníka
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
HonzaGS napsal:
Tak mám zas po dlouhé době chvíli sem napsat...mám chvíli, pač zlomenou nohu ...když vidím tady ty fotky a to co se děje venku, mám slzu v oku normálně :-)...hlavně opatrně ať nedopadnete jak já :-)
Ty vole Hanz já jsem myslel že máš režim ja medvěd že zalehneš v listopadu a budíš se v dubnu že jsi tu tak dlouho nebyl
No jo a mezitím si v březnu zlomím nohu aby toho nebylo málo a bylo to zábavnější...:-) ale na medvěda teda nevypadám:-D aspon vyzáží rozhodně ne:-D už se těším na nějakou pořádnou vyjížďku:-) Bafík už se třese v rohu v dílně taky...tak doufám že budu brzo moct vylézt z brlohu:-D
Jinak zdravím na Myjavu:-) minulý týden jsme jeli tam tudy tak jsem si říkal že se stavíme na kafe, ale pak nebylo moc času..
že se nestavíš tady skorko rodino
Tam se chystáme taky neboj...celá rodinná výprava:-D ...apropo...vy máte v tom stavování se taky mezery:-D
řeknu kaččce aby naplánoval něco
qwert napsal:
''
musíme mít moto, vzhledem k sváteční příležitosti, umyté, nebo se zaschlé bláto cení???
poprvé zkusíš,...............................pak už nelze jinak
qwert napsal:
Neserte ňa a přihučte,potrestáni budete někdy v lese..
Moranko bláto se samozřejmě cení,ženich je taky bahnomil..
kdo se bojí nesmí do lesa..já se nebojím..tak to asi utopím..no co už....stejně chci novou
qwert napsal:
Neserte ňa a přihučte,potrestáni budete někdy v lese..
Moranko bláto se samozřejmě cení,ženich je taky bahnomil..
kdo se bojí nesmí do lesa..já se nebojím..tak to asi utopím..no co už....stejně chci novou
K utopení bych doporučoval tenhle brodík.Jednak je hrozně fotogenický a druhak může kameraman stát přímo nad místem činu na vyvýšeném ostrohu nad brodem.Fajnové místo
[youtube]H73aBFY8IME[/youtube]