RadekK napsal:
pavelgs : Až se uvidíme prozradíž kde že je ta myčka ?
Je to v Qwertově ,takže držitelem copyrightu je Qwert.Já si pamatuju jen část trasy.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Ono to možná vypadá,že to nechci prozradit,ale pamatuju si cestu opravdu jen od určitého místa.To je vždycky takový kalup,že nějak nestíhám skenovat okolí
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Ono to možná vypadá,že to nechci prozradit,ale pamatuju si cestu opravdu jen od určitého místa.To je vždycky takový kalup,že nějak nestíhám skenovat okolí
Né, ne, v pohodě. Ono by stejně ani nebylo dobré zde dávat MGRS souřadnice ...
Vezmu si přístě sebou mapičku qwertova. Stejně se chci zeptat ještě na jednu "hřebenovku" která se tady taky objevila.
qwert napsal:
Neserte ňa a přihučte,potrestáni budete někdy v lese..
Moranko bláto se samozřejmě cení,ženich je taky bahnomil..
kdo se bojí nesmí do lesa..já se nebojím..tak to asi utopím..no co už....stejně chci novou
K utopení bych doporučoval tenhle brodík.Jednak je hrozně fotogenický a druhak může kameraman stát přímo nad místem činu na vyvýšeném ostrohu nad brodem.Fajnové místo
[youtube]H73aBFY8IME[/youtube]
krásný..jen těch motorek nějak moc....na můj vkus....to býlo po prvomájovém průvodu?? jinak nikdo se neutopil..no ale kdybych vzal kačku tak je tam až po pás
Upravil czunik dne 14-03-2012 11:52
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
krásný..jen těch motorek nějak moc....na můj vkus....to býlo po prvomájovém průvodu?? jinak nikodo se neutopil..no lae kdybych vzal kačku tak je tam až po pás
Ty, Ladik, nechcu nic říkat, ale když ty a Kača sedíte na motorce, tak ten pas budete mít zhruba ve stejné výšce, ne... A když by Kača stala ve stupnách, tak o po pás mít rozhodně nebude
krásný..jen těch motorek nějak moc....na můj vkus....to býlo po prvomájovém průvodu?? jinak nikodo se neutopil..no lae kdybych vzal kačku tak je tam až po pás
Ty, Ladik, nechcu nic říkat, ale když ty a Kača sedíte na motorce, tak ten pas budete mít zhruba ve stejné výšce, ne... A když by Kača stala ve stupnách, tak o po pás mít rozhodně nebude
hele ona je trpaslík,já jsem přerostlý trpaslík..tak rozdíl v tom bude že to není poznat je věc druhá..ale my se umíme srovnat neboj
Upravil czunik dne 14-03-2012 14:11
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
zrovna jsem si rikal, ze se konecne pridam a pozvani na spolecnou projizdku od kluku, ktere jsem potkal minuly rok u Novooldruvskeho mlyna, prijmu a kouknu se s nema na Libku. Tak ted vaham jestli kdyz prijedu v sobotu k Hance na tenerce tak to nebude vypadat trochu nepatricne