Tak jsem po víkendu doma. Byly to hodně náročné dny, jak pro moje DR, tak pro moje nohy, kolena a vůbec končetiny. Dneska jsme jezdili s klukama s DR klubu na Zlínsku. Samozřejmě jsem s tím zase šlehnul :-D Naprosto stejně jako v sobotu. Asi jsem nepoučitelný :-)
Teď sedám k photoshopu a dám se do úpravy fotek, ty nejlepší tu hodím tak za 15 minut ;-)
Upravil Schneider dne 21-07-2013 21:44
Schneider napsal:
Tak jsem po víkendu doma. Byly to hodně náročné dny, jak pro moje DR, tak pro moje nohy, kolena a vůbec končetiny. Dneska jsme jezdili s klukama s DR klubu na Zlínsku. Samozřejmě jsem s tím zase šlehnul :-D Naprosto stejně jako na Libavé. Asi jsem nepoučitelný :-)
Teď sedám k photoshopu a dám se do úpravy fotek, ty nejlepší tu hodím tak za 15 minut ;-)
...a žádné cenzurování a retušování .
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Hoj !
Včera jsem lehce zkouknul Qwertovo panství a byl jsem překvapen - všechny, teda kromě jedné za Hadinkou, tedy prakticky všechny závory poctivě uzavřeny a uzamčeny, mnohde nastrkány i nové jehlany.
Nějaká akce proti "dřevařům", nebo prevence ?
Tak víkend byl pro DR hodně brutální :-( Mám urvaný doraz řidítek, takže se mi zastaví až o mou krásnou baculatou plechovou nádrž.......Pozitivní je, že blinkr jsem spravil za 84 kaček :-P
Schneider napsal:
Tak víkend byl pro DR hodně brutální :-( Mám urvaný doraz řidítek, takže se mi zastaví až o mou krásnou baculatou plechovou nádrž.......Pozitivní je, že blinkr jsem spravil za 84 kaček :-P
No, ale na druhou stranu máš zase fůru nezapomenutelných zážitků
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
..a kde se nám zatoulal ten třaskavý obrazový materiál?
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Schneider napsal:
No, ale na druhou stranu máš zase fůru nezapomenutelných zážitků
...a hlavně poznatků.Třeba ten,že přetlačovat se s dvoumetrovou kládou ve stopě,je předem prohraný boj.