czunik napsal:
nezlobte se nedojedem...někdo nám otrávil hafany...nezlob se quertíku.
To snad není možné..Těšil jsem se na vás ale chápu..
díky quertíku..jako psí táta víš o čem je řeč....ale jak jsem psal máme novou spí slečnu a asi si ji hodím do batůžku jako ty a přijedem se někde pochlubit
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
czunik napsal:
díky quertíku..jako psí táta víš o čem je řeč....ale jak jsem psal máme novou spí slečnu a asi si ji hodím do batůžku jako ty a přijedem se někde pochlubit
Správně,at si zvyká od malička..Tak v sobotu u Hanky všichni 3..
czunik napsal:
Správně,at si zvyká od malička..Tak v sobotu u Hanky všichni 3..
pokud nic nebude tak jo..v kolik??
ok tak v 15,00 skočíme se někam protáhnout,...bnereš toho svojeho raťafáka??
docela vám závidím ja jsem nikam nejel protože nebylo s kým nikomu se nechtělo ale zítra jedu i kdyby čert na koze jezdil
Neper se,život ti dá do držky sám.
Hlásím Oderky + 1° C, oblačno, ale neprší, jen poletují sem tam vločky. Viděl bych to spíše až po obědě na takové 2-3 hodinky. Prozatím vezmu děti na bazén a snad se počasí zlepší
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Boro9 napsal:
Hlásím Oderky + 1° C, oblačno, ale neprší, jen poletují sem tam vločky. Viděl bych to spíše až po obědě na takové 2-3 hodinky. Prozatím vezmu děti na bazén a snad se počasí zlepší
Mám to taky v plánu.Odpoledne se má kapek vyjasnit,tak pojedu prubnout staronové palivové čerpadlo.Akorát ještě nevím jestli of nebo on
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Boro9 napsal:
Mám to taky v plánu.Odpoledne se má kapek vyjasnit,tak pojedu prubnout staronové palivové čerpadlo.Akorát ještě nevím jestli of nebo on
To chce jemně OFF, můžeme projet pár lesních cestiček, co by zvládl i můj děda na elektrické tříkolce. Když tak po 12 tady.
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN