Schneider napsal:
Tak víkend byl pro DR hodně brutální :-( Mám urvaný doraz řidítek, takže se mi zastaví až o mou krásnou baculatou plechovou nádrž.......Pozitivní je, že blinkr jsem spravil za 84 kaček :-P
No, ale na druhou stranu máš zase fůru nezapomenutelných zážitků
...a hlavně poznatků.Třeba ten,že přetlačovat se s dvoumetrovou kládou ve stopě,je předem prohraný boj.
Kláda a brod, dvě věci které mě totálně rozhodily :-D Nebýt toho brodu, asi bych byl pořád ve své kůži a v tom výjezdu si dal majzla. No jo, já tam hrknul, jednička plný, abych nebyl tolik mokrý :-D
Celkem obstojně, ale je to v HD a programy na zpracování videa potřebují min Vistu, takže po Itálii přeinstaluji počítač a nahrávky budou. Vydrž Prťka, vydrž.
Upravil PetanKTM dne 23-07-2013 17:57
kdyby to někdo nepoznal,tak je to cesta na bazény.Nadřel jsem se na těch šutrech jak mezek.
''
Detail...
''
..no a tohle je záhada.Buďto se Klossovi podařil zázrak,nebo zapracovala vyšší moc.Každopádně jsou na obou koncích cesty na bazény tyhle ****ní zákazové značky zakryté.
''
Upravil xx4 dne 23-07-2013 23:42
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
pavelgs> jo bazény jsem si dal v nedělu taky při návratu z víkendu (takže s nabalenou motorkou) a ta cesta od trafačky nahoru k baráku je fakt děs Celkově ty bazény jsou čím dál tím horší.. ještě dva roky zpátky to byla nádherná cesta...
Cesta na "bazény" je hotová. a definitivně přišla o své kouzlo.
''
Provedl jsem test afry na "známém polygonu" a víc jak 80 to nešlo.Už to bylo o strach.ALE, uprostřed,tam kde byla vždycky hluboká kaluž, je už sucho a těžká technika tam vytvořila dva naprosto luxusní skoky.
''
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
Proč to víc nešlo? Já tam mám rekord 145.
Jenže si jel na KTM a s tlumičem řízení.Já tam na své ex LC8 jel kolem 120 a to bylo bez tlumiče na hraně.Afra při 80km/h začala být dost nestabilní.Pokoušet to dál by bylo o hubu.LC8 takle trotlovala až zhruba při těch 120.
qwert napsal:
Tady je 120 v podání lainena na čínském bmw..
To by mě afra umlátila... Vážně to nešlo.Motorka se začala dost vykyvovat a pak stačí,aby ti předek trošku zaškobrtnul o šutr a game over. Marná sláva,jistoty LC8 to prostě nedosahuje,tak se ji nesnažím tlačit někam,kde by mě technika nepodržela.To bych musel udělat totální upgrade podvozku na nějakou echt značku.
Upravil xx4 dne 25-07-2013 21:16
daliss napsal:
polygon sem jel taky v tu nedělu i s bagáží a vím které skoky myslíš. taky mne to tam lehce vyhodilo až jsem se divil
Lehce říkáš.... Mě to tam vyhodilo tak lehce,až jsem si říkal,že jestli tohle fra přežije a nezlomí se vejpůl,tak už přežije všechno.
Předpokládám,že jsi jel dál skrz Hraničné Petrovice a po šotolině na Domašov.Ta cesta za Petrovicema je taky hezky vyhlazená.Ostré rygoly jsou pěkně zatlačené a po těch vlnách se bezvadně skáče.Dal jsem si to dvakrát
..no a tohle je záhada.Buďto se Klossovi podařil zázrak,nebo zapracovala vyšší moc.Každopádně jsou na obou koncích cesty na bazény tyhle ****ní zákazové značky zakryté.
''[/quote]
Pro info:
Jen jsem se na úřadech nahlas poptával. Ani ve Vítkově a ani v Opavě na magistrátě nikdo o umístění těchto značek nevěděl a povolení nevydával. Tzn. že dost možná byly tyto značky umístěny nelegálně. Protože značky ale nikdo neodstranil a jenom zakryl, je toto zřejmě jen prozatimní reakce LČR do doby, než uvedou své "opomenutí" do souladu s legislativou.