PetrAT napsal:
LUKOIL NEBRAT !
Varovali nás domácí, že to je voda
Nebral jsem to vážně a nabral u Lukoilu
Bohužel měli pravdu
Motorka nešla do otáček, zvýšily se vibrace
Lukoil v Rumunsku
My jsme letos tankovali několikrát u Lukoilu a motorky bez problému. Tak asi štěstí nebo Ty smůla :-)
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)
Díky :-) proto mi to taky pár dnů trvalo :-), já sama podle popisků vyhledávám zajímavé destinace, tak to ulehčuji i ostatním
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)
Tak jsme po šesti letech opět zavítali do Rumunska a bylo to super.
No něco se změnilo. Krom toho, že přibylo asfaltu, tak třeba cigára, který jsem si nevzal už stojej o něco víc než u nás, Taky jsme v Apuseni narazili na nějaký ten zákaz, nebo závoru. Ale jinak je Rumunsko furt super, jak příroda tak i lidi. Fotky zdeAsi jsem divnej a proto mám v motorce tříválec a boxera v autě ;-)
krátký video z letošní UA a severního Rumunska, bez hudby, za to dobré hlášky
filmováno kámošem ze sedla BMW Dakar 650, který se rozhodlo rozložit cestou na prvočinitele :-) na SK upadl zadní podblatník, na UA kufry, v Rumunsku pak maska a na závěr na SK vypadly všechny šrouby a ž na jeden z podsedláku :-), ale dojelo to až dom
[youtube]Q-uI_hEMaqA[/youtube]
Upravil OffroaderTE dne 25-10-2016 17:03
filmováno kámošem ze sedla BMW Dakar 650, který se rozhodlo rozložit cestou na prvočinitele :-) na SK upadla zadní podblatník, na UA kufry, v Rumunsku pak maska a na závěr na SK vypadly všechny šrouby a ž na jeden z podsedláku :-)
Jako bych viděl sebe v Rumunsku Ještě štěstí, že jsme měli cestou takovýho frajera, brejle nemohl najít a stejně mi ten zadek svařil