Tak za náma dnes zase přijel Skautík, který ještě minulý týden jezdil kadla-kadla, prý v terénu začíná a tak se učí.
Ovšem dneska mi po pár kilometrech spadla brada, když jsem onoho Skautíka viděl jak si s náma užívá ostré tempo a vůbec jel stylem zkušeného střelce!
Jen mi nejde do hlavy jak mohlo dojít za jediný TÝDEN k tak obrovskému skoku v jeho stylu jízdy.
Asi si někde sehnal nějaké enduro prášky...ale to je jedno.
Klobouk dolů, máš můj obdiv, bravo!
tomelainen napsal:
Tak za náma dnes zase přijel Skautík, který ještě minulý týden jezdil kadla-kadla, prý v terénu začíná a tak se učí.
Ovšem dneska mi po pár kilometrech spadla brada, když jsem onoho Skautíka viděl jak si s náma užívá ostré tempo a vůbec jel stylem zkušeného střelce!
Jen mi nejde do hlavy jak mohlo dojít za jediný TÝDEN k tak obrovskému skoku v jeho stylu jízdy.
Nemá Skautík dvojče?
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
Klidně přijed na víkend,ubytko zařídím..
a zase budeš topit
Nebude,páč pán vlastní pořádnou motorku a né placebo endura,kterému stačí na utopení i jizda v mlze (čti BMW)
Doufám že budu mít příležitost takovou troufalost ztrestat sprškou ze smradlavé kaluže!
Obávám se, že už nebude příležitost.
Upravil xx4 dne 14-04-2012 21:03
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
tomelainen napsal:
Tome nepřeháněj :-) jen prostě kopíruju tebe, Pavla, Petra a ostatní a zkouším a ono to jde. Od pondělka se změnilo jen to, že jsem měl jen víc energie a možná v hlavě se mi něco přecvaklo. Je pravda, že jsem si to dnes hodně moc užíval
Jinak jsi zapoměl na dnešní skóre :-/
dva jeleni, jeden Hroch a nevěřícné pohledy.
skautik přiložený následující obrázek:
qwert napsal:
No škoda že ty nejchutnější pasáže chybí..Jinak tě povyšuji ze Skautíka na Skauta..
priste to bude lepší, pořídím radějí náhradní baterku :-)
mám se pořád co učit, na tom dromu, mě to několikrat nakoplo tak, že jsem přistal na protejší vlně a málem si vybil zuby, taky ostřejší zatáčky to chce vypilovat.
jinak se začínám trochu orientovat, k dřevěnýmu mostu jsem už trefil
Orientovat se to ti jde taky na výbornou, když si jel ještě k tomu mostku přes celý Qwertov.
To taky čumím. Někteří staří psi tam netrefí dodnes, ani když jsou kilometr od tama.
qwert napsal:
No škoda že ty nejchutnější pasáže chybí..Jinak tě povyšuji ze Skautíka na Skauta..
priste to bude lepší, pořídím radějí náhradní baterku :-)
mám se pořád co učit, na tom dromu, mě to několikrat nakoplo tak, že jsem přistal na protejší vlně a málem si vybil zuby, taky ostřejší zatáčky to chce vypilovat.
jinak se začínám trochu orientovat, k dřevěnýmu mostu jsem už trefil
Taky mě zadek včera dost nakopával.Je to problém nastavení tlumení.Já to poladím ale bojím se že u tvé rozpočtovky to asi nejde..