Každý takový počin zaslouží uznání,sám vím kolik je s tím práce zorganizovat nějaký podobný sraz s vyjížďkou.Jen bych příště rád tu off vyjížďku vedl at vám toho ukážu mnohem vic.Vilda nějak často bloudil..
qwert napsal:
Každý takový počin zaslouží uznání,sám vím kolik je s tím práce zorganizovat nějaký podobný sraz s vyjížďkou.Jen bych příště rád tu off vyjížďku vedl at vám toho ukážu mnohem vic.Vilda nějak často bloudil..
Kdy kde , jedu, vzadu už je Motoz a v so jsme předběžně domluvení s Willdou na nějaké taškařici, tak dojeď at je zas nějaká prdel, jinak svezení bylo mlaskoidní, ted se nebude prášit
blejdamintxr650r
qwert napsal:
Motoz Desert? S tím si v bahně moc neužiješ.Ale pobavíš ostatní..
no a vo to jde přeci,pobavit ostatní však si mi je sám doporučoval a ted dáváš ruce pryč to je jedno furt to bude lepší než zhulené E 10 MITHAS, ku**wa a zkazit mi radost stejně jsem turista
Upravil blejdamint dne 18-09-2013 14:33
blejdamintxr650r
Koukám z okna,neprší ale je po dešti O5,dám koffe snídani prezuju předek a will see,nebudu na netu tak kdyby neso se konalo tak stačí sms. Dojdu na domluvu ke computeru
blejdamintxr650r
qwert napsal:
Včera jsem chodil po houbách,dnes jsem domluvený s pavlem že si trochu zašpiníme motorky..
Tak se bavte hezky,my byli vcera 3 hodiny v akci s Wildou a Tomášem,me pak chytla prutrz jak prase ale bylo to luxusní svezení,Dik kluci
Upravil blejdamint dne 22-09-2013 11:39
blejdamintxr650r