qwert napsal:
Každý takový počin zaslouží uznání,sám vím kolik je s tím práce zorganizovat nějaký podobný sraz s vyjížďkou.Jen bych příště rád tu off vyjížďku vedl at vám toho ukážu mnohem vic.Vilda nějak často bloudil..
bloudím často a rád, aspoň mě nikdo nemlátí holí po zádech
will napsal:
jinak sobota super, ozkoušel jsem brodivost svojí 1150... po vrchní zobák to stále jede...
Jsme si pěkně vyzrali tu vodu včera, jak jsme jeli domu,vypálil jsem vatu ve wy****u příští týden ma být hezky tak to vidím dobře.......
blejdamintxr650r
Tak příští týden jsem opět ready to race..Zrovna jsme se vrátili z Hynkem z ATAVu,počasí luxus,svezení taky a ještě jsme oba byli oceněni za nejpěknější přestavby Alpů..Itchi můžeš litovat,bylo tam i mrdání mezi stromy a v bahně jak to máš rád..
qwert napsal:
Tak příští týden jsem opět ready to race..Zrovna jsme se vrátili z Hynkem z ATAVu,počasí luxus,svezení taky a ještě jsme oba byli oceněni za nejpěknější přestavby Alpů..Itchi můžeš litovat,bylo tam i mrdání mezi stromy a v bahně jak to máš rád..
Jsem rád že jste si to tam pěkně užily,doufám že budou i nějaké fotky
Jo, Sally už na FB nějaké dával já nějaké hodím i na rajče, byl jsem jen ONroad ale z kempu jich pár mám:-)
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní :-)