Motorku mi v neděli odvezl Mireček na seřízení do Velkých Albrechtic. Netuším jak dlouho tam bude, ale vypadá to na pár týdnů . Až bude doma, dám vědět, zatím tedy se mnou nepočítejte...
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
tornado33 napsal:
Tak Libor má omuvenku a co ostatní ... co se týká kdy,tak za mě taky klidně sobota a podle předpovědi by mělo být i lepší počas jak v neděli
Já bych v sobotu jel ale kdyžtak bych se někde poblíž připojil pokud povede trasa kolem.....nemám spz a mousse místo duší taky není žádnej šlágr na silnici...
Tak jsem v pořádku dorazil,popravdě byl to boj z Ustí až k nám mlha jako prase ... ale dnešní vyjížďka stala za to,sice bahna jako prase ale kdo by odolal té zimní kráse .... lépe řečeno bylo jak na jaře a u Mýta až 8C ...
Moc pěkný... řetěz jsem si blátem ucpal poprvé... Petře, držel jsem ti palce, ta mlha byla fakt hustá...
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Koukám že Milošek jezdil úplně jinudy než Petr se Štěpánem . Venku bylo nehezky i u nás. Dost jsem toho nachodil, abych rozešel bolavé koleno, ale je to ještě horší. Asi počasí..
Dnes jsem Vám to chlapi ani nezáviděl, ale jsem rád, že se nikomu nic nestalo .
Po MZ150, Aprilii Tuareg 600, BMW 650 F a paní TDM 850 vysněná černá KTM 950 Adventure
Náhodou počasí bylo supr,když jsme vyjížděli z UO tak bylo lehce pošmourno ale hned nahoře nad Hrádkem už začlo prosvítat sluníčko a pak u Mýta azuro ... no a až když jsme se vrátili zas nad UO tak už menší mlha v údolí ale na Andrláku nádherně ale po dobrém jídle,kde si mimo jiné dával Štěpán kachničku,pak dolů to bylo už jen mlíko a to až k nám do Lanče ....
Upravil tornado33 dne 10-12-2016 19:51
Dobrý večer,takhle zasranej jako dneska jsem ještě nebyl
Ale krásně dneska bylo....děkuji že jste přizpůsobili trasu kvůli mě
A prdel mě nějak zvlášť nebolí
Milos6 napsal:
Dobrý večer,takhle zasranej jako dneska jsem ještě nebyl
Ale krásně dneska bylo....děkuji že jste přizpůsobili trasu kvůli mě
A prdel mě nějak zvlášť nebolí
Tohle vypadá jako příspěvek z fóra, na kterém se sice také scházejí muži se stejným zájmem, k němuž také nepotřebují ženy , ale narozdíl od cendura, ani motorky
Nicméně, rádo se stalo
...kdo se ráno nestydí, ten se večer nebavil...
Pěkná trasa chlapi . Výjezdy sjezdy, taková hravá... Milošek dělá jen vrk vrk , asi ses v tý motorce našel chlape . A tentokrát vedl Štěpán a petr se vezl na chvostu? Jak ses cítil, navigátore ?
Jinak ještě mám plno materialu a to s poslední vyjížďky s Oldou a Štěpánem a tak ještě tento týden sem dám další video,akorát mě mrzí že jsem o jedno video přišel a to díky chybě při přepisování,zrovna moc hezký výjezd a cesta kolem vody .... ale není problém si to zas někdy dát znova