Bolo to moje prvé CENDURO , ale myslím že zďaleka nie posledné. Bola to perfiš akcia. Veľa foto už na nete je, ale prispejem aj ja.
Ahojte a díky. Už sa teším na jarné.
Video z akce tady[youtube]nSKToF1pOwA[/youtube]
Upravil Abe99 dne 23-09-2011 11:59
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
abe, co to máš v tom videu za muziku? něco mi to říká, ale nejsem schopná to zařadit .. a líbí !
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Co neslyšet sem dám i originál fullHD video ke stažení, bo YouTube to 30-ti snímkové video nesmyslně převádí na 25 snímků a tak je to "ucukané" a celkově to ořeže kvalitu...
EDIT: jak jsem napsal, tak dělám...
Kdo chce stáhnout video, tak može tady: http://www.uloz.t...arabys-mp4
Upravil Tarabys dne 25-09-2011 23:04
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Můj web? Tady > www.tarabys.blogs...
To Tarabys:
Toš klobouk dolu. Super zmaknute video. Tři minuty a je tam vsecko. Velka inspirace, teda aspoň pro mě.
Upravil LiborJ dne 25-09-2011 21:22
BMW R1200GSA, 2012
BMW R1100GS, 1998
BMW F650GS, 2005
YAMAHA XT600Z TÉNÉRÉ, 1990
Bejvávalo: Africa Twin XRV 650, 1989
Truhla nemá kapsičky a zážitky Ti nikdo nesebere. www.lj-tech.cz
tarabe, video parádní, máš tam více hezkých míst propojených s muzikou, ale mi se moc líbilo stoupání na rozhlednu ... a závěr mě rozesmál
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
Co neslyšet sem dám i originál fullHD video ke stažení, bo YouTube to 30-ti snímkové video nesmyslně převádí na 25 snímků a tak je to "ucukané" a celkově to ořeže kvalitu...
Díky všem, chtěl jsem to pojmout trochu dynamicky, když Abe99 to má takové klidné...
Refi> no na výstup na rozhlednu jsem hrdý už jen pro ten můj sportovní výkon. Bohužel tam chybí výpláznutý jazyk od Toma - časově neseděl...
No závěr tam musel být (i když tenhle "fór" s fotkama už jsem jednou u svého soukromého videa použil), bo Peťa se v sobotu rozbil jak talířek... ---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Roman2bk> díky... No s tou hudbou a YT je to těžké. Dělají problém jen s určitým vydavatelstvím respektive pokud tam dáš něco co vydává(lo) Warner Music máš na 99% smůlu...
Ale neboj, v záloze mám kanál na www.vimeo.com/tar......
Upravil Tarabys dne 26-09-2011 22:06
---------------------------------- "to je ON, mého srdce Strom..."
Výzva pro PetraAT: Petře asi máš moc práce a nestíháš,ale nenašlo by se kousek času ke zveřejnění tvého videa a fotek? Neber to jako pokárání, jen jako že jsem nedočkavý jestli se tam uvidím při jízdě (pokud jsem zachycen). Kdyžtak nejstarší modrý vergl na srazu
Takže prvá časť videa je hotová.
Musel som kôli autorským právam dať hudbu, ktorá nieje celkom s kostolným poriadkom, ale YouTube je YouTube.
Dôležité je video a o to tu ide. Mimochodom, prepnite si na HD.
Príjemnú zábavu.
[youtube]fDpOsV5OoLc[/youtube]
Upravil prezi dne 30-09-2011 22:06
www.vasek.sk
Ahoj. Popravdě videa jsou ještě na kameře . I ten modrej bigouš se tam krátce mihnul
Touto cestách bych rád požádal někoho, kdo by se ujal natočeného materiálu a sestřihal to
Několik šikovných lidiček se tu prezentovalo