qwert napsal:
No škoda čeče.V tom lomu nám tu značku ukradi,můžeš ji ještě nechat vyrobit?
Nemůžu.Stroj na kterém se dělaly stěhujem teď ve čtvrtek a v provozu nebude dříve, než někde v polovině července.
Ach jo.Lidi jsou fakt ****i.Pamatuješ, jak jsem ti popisoval,jak dopadl kamarád se značkama pro MTB?
Značky které jsem stihl objet, byly pořád na svých místech.
...a našel jsem super lokalitu s nádhernýma cestama.
....a ty výjezdy..
PS.Napadlo mě ještě jedno řešení.Jaké to bylo číslo?
Upravil xx4 dne 15-05-2012 16:01
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
No nevadí,Kamil nechá udělat nějakou náhradu.Na ty nové výjezdy se těším..V sobotu teda nejedeš?
OK.Sobotu ještě nechám otevřenou.Dnešek mám volný,ale zítra zase začne chaos a potrvá až do konce týdne,takže uvidíme co z toho chaosu vzejde.Rád bych se jel projet.Vávra se pochlapil a po seřízení jede ta motorka jak střelená.Všechno o jeden kvalt výše.
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
V sobotu budu pracovně přetížen, takže se nezúčastním, , ale těším se na další pěkné cestičky s vámi, uvidíme, možná další víkend..., zase povede TOM ??
Boro9 přiložený následující obrázek:
[150.38Kb]
Upravil Boro9 dne 16-05-2012 06:15
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN
Byla to moc hezká sobota,obklopen všemi svými věrnými jsem si to moc užil..
Prosluněný qwertland bez jediného zeleného panáčka,krásné cesty..Tedy většinou.Jednou se objevil dábelský našeptávač v podobě lainena a pravil cosi o oddělování zrna od plev at trochu přitvrdím.. No myslím že i tak si to všichni užili i přes už tradiční defekt a nějaké to lehké odložení..
Bylo to fajn.Hlavně tankodrom se mi moc líbil,akorát toho prachu bylo místama až moc.
Za mě tedy taky uznání za výběr trasy, a omlouvám se za neodhadnutí dojezdu té mojí kolobrndy a tím změny trasy...
dík a těším se na příště...(asi by stálu zato vzít sebou nějaký klobásek...)..kuva já víc žeru než jezdím...
Ahoj, taky palec nahoru za krásnou trasu a místa, kde by jsem se sám nikdy nedostal. Brambora taky přežila bez škábanců. Děkuji všem, kteří mi pomohli s lepením (a foukáním) a valím za Ivánkem doplnit výbavu. Přikládám seznam pachatelů a krásné modré nebe bez toho zku.veného prachu.