...tak že se ještě dnes svezu jsem skutečně nečekal,ale rozhodně nelituji....díky pánové za svělou,teď už zřejmě jistě"poslední letošní vyjížďku....škoda toho defektu,ale je to pro každého ...a ještě jednou dík za solidaritu a doprovod na pumpu.Držte se!!! :-)
V neděli se jdem projet, kdyby někdo chtěl.
Žádnej hard, ale normální projížďka, beru 1150. Video z minulýho týdne.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NRvLoShZWmM&feature=c4-overview&list=UUqA_iyg4cbOwY9c99rT2BJg[/youtube]
Upravil will dne 07-12-2013 10:05
V sobotu se tam do těch vašich končin chystám - bohužel ale pracovně a dodávkou. Ale kdybyste seděli v sobotu u Hanky, ozvěte se, třeba bych se stavil na kus řeči a svačinu.
Čau, Tom
Ok, znamenám si a ozvu se - počítám že do Ostravy přijedem na devátou, naložíme a před jedenáctou se budem vracet směr Olomouc.
Ale pokud budeš mít jinej program (třeba ježdění) tak se na nás nevaž, stejně bysme se stavěli jen tak na půl hoďky.
Čau, Tom
Edit - Jo a kde přesně je ta Hanka? Vím že je to někde u Bílovce, ale nevím přesně z jakýho směru.
Upravil TomElefant750 dne 13-12-2013 06:12
TomElefant750 napsal:
Ok, znamenám si a ozvu se - počítám že do Ostravy přijedem na devátou, naložíme a před jedenáctou se budem vracet směr Olomouc.
Ale pokud budeš mít jinej program (třeba ježdění) tak se na nás nevaž, stejně bysme se stavěli jen tak na půl hoďky.
Čau, Tom
Edit - Jo a kde přesně je ta Hanka? Vím že je to někde u Bílovce, ale nevím přesně z jakýho směru.
qwert - v tom případě to neřeš, tou dobou už potřebujem bejt někde mezi Olomoucí a Hradcem. Ale stejně se tam nejspíš stavíme kouknout a něco sníst, tak pokud tam někdo z místních budete tak se přihlašte - kdo mně nezná, pozná mně snadno - stodvacetikilový připlešlý brejlatý hovado a se mnou tam bude Dodo (dvoumetrová gorila)
Čau, Tom