Kluci dneska jsem Vam zavidel rano jsem byl nastartovany ze jedu , ale vahy rodineho deficitu padli na druhou stranu a musel jsem jse povenovat rodince , ale jelikos jsme byli na odersku tak jsem Vas dvakrat videl utrel slzu ale nasel nove trasy pjesmo aspon neco kladneho .....
No škoda chlapci,počasí bylo fajn neb jsme se s Itchim i zapotili.Qwertland je zas plný nových cest(asi je tam někde půjčovna buldozerů),našli jsme i výjezd před kterým jsme se připosrali a obkecali to výmluvou že ho nemá cenu jezdit když jsme jen dva a nemá nás kdo obdivovat.Zajímavostí je výskyt bobrů které jsem tam doposud neviděl i to kolik stromů jsou schopni pokácet..
''
qwert napsal:
No škoda chlapci,počasí bylo fajn neb jsme se s Itchim i zapotili.Qwertland je zas plný nových cest(asi je tam někde půjčovna buldozerů),našli jsme i výjezd před kterým jsme se připosrali a obkecali to výmluvou že ho nemá cenu jezdit když jsme jen dva a nemá nás kdo obdivovat.Zajímavostí je výskyt bobrů které jsem tam doposud neviděl i to kolik stromů jsou schopni pokácet..
''
PS: Ten výjezd na jaře musíme pokořit..
Proč tam stavěj nové cesty?Je tam spousta Státního dřeva jestli si nato nebrousí zuby bobr (Babiš). No a ten výjezd tam kloudně připravte až se tam za váma na Jaře s Nyjem ukážem tak at si nezničíme herky
Neper se,život ti dá do držky sám.
qwert napsal:
''
PS: Ten výjezd na jaře musíme pokořit..
Bych se taky nahlásil.Snad nám to už fakt výjde.No a bobra(myslím zvíře)jsem živého taky neviděl.
čus bulis
blejdamint> korekce byla v tom, že ti odkaz na to video nejelo. Tak sem to vložil tak, aby se to ukázalo všem. Jenže pak to ještě v 11 aktivně upravil Prezi i když nechápu proč, když to video bylo hned podtím už zprovozněno . Asi ukázka moci či co...
Takže proto ty nechápeš mojí korekturu
(když se koukneš na ten svůj příspěvek, je tam oprava od Preziho)