daliss napsal:
blejdamint> korekce byla v tom, že ti odkaz na to video nejelo. Tak sem to vložil tak, aby se to ukázalo všem. Jenže pak to ještě v 11 aktivně upravil Prezi i když nechápu proč, když to video bylo hned podtím už zprovozněno . Asi ukázka moci či co...
Takže proto ty nechápeš mojí korekturu
(když se koukneš na ten svůj příspěvek, je tam oprava od Preziho)
Nevím proč to nešlo zobrazit vkládal jsem to normálně jak se má asi mam nasrane v rukách. Viděl jsem ze to řešil Prezi,nechápal jsem proč to komentujes Ty.
blejdamintxr650r
blejdamint> pokud se nepletu, měl si za kodem pro vložení mezeru a pak až link. proto to dělalo lehce bordel. A já to právě komentoval dřív, než to upravoval Prezi. Ale to je buřt, hlavně že to tam je.
...OK chlapi, tak já to vysvětlím - viděl jsem, že Blejdamint vložil příspěvek s videem, které se nezobrazilo ...i přesto, že Daliss v dalším příspěvku video vložil správně (chválím a děkuji), tak aby v Blejdamintově příspěvku nebylo "prázdno", opravil jsem to ...podobné drobné opravy vkládaných videí dělám (v podstatě automaticky) velmi často
-------------
...video samotné je moc pěkné, bahňáci si to užívají
-------------
...osobně už moc bahnit nemusím - když už, tak snad nějak takto:
''
(foto pouze ilustrativní - manželka se fotit nechtěla )
Jaká korektura čeho? Gumy mají e 10 někteří a c 02
no 10 mám jenom já, jinak všichni na c02 a vědí proč. 10 není do bahna a s váhou motorky to dá někdy pořádně zabrat. Jak je hluboký bahno, tak se vždycky pořádně zapotím.
will> právě že sem E10 jezdil, tak sem byl vcelku udiven, jelikož vím, co neumí (i když asi zvládne furt víc než já ) A jak řeší na bewku předek? to tam dávají zadní či jak? bo s tou 19" na předku moc nevymyslíš...
Daliss na předek musíš dát zadní 19 z krosky ale 110 se ti tam nevejde to jsem už zkoušel na Tigerovi jinak E10 je dobrá tak akorát do lesa na podpal klestí
Neper se,život ti dá do držky sám.
jj, je to tak, problém je, že nejezdím jenom off, ale i silnic a to se moc na 02 nedá, dá, ale jsou za chvíli pryč a moc si to neužiješ. Jinak kluci dávaj dopředu zadní gumy. Jinak 10 už do předu nepůjde, ale moc na výběr není. Chci se projet rychlejc i na silnici a co jezdíme asi žádná uni guma moc nekouše, aspoň lepší směrové vedení by mohla teda mít.
will> já právě zkoušel 07, 09, 10 a ani jedno není ideál na mokro Neřkuli že 09 na 19" předek je k ničemu. to už mi přišla lepší TKC. No uvidíme... v nejhorším budu jezdit ty svoje šotoliny jen za sucha
daliss napsal:
will> já právě zkoušel 07, 09, 10 a ani jedno není ideál na mokro Neřkuli že 09 na 19" předek je k ničemu. to už mi přišla lepší TKC. No uvidíme... v nejhorším budu jezdit ty svoje šotoliny jen za sucha
No tak ti zbejvá ještě zkusit e08 a pak čekat na ty vícesměsové
daliss napsal:
Medvěd- 08 sem už kdysi měl a nic horšího sem nezažil
Já si na 08 nemůžu stěžovat podle mě nejlepší guma na silnici co Mitas vyrábí ted mám na předku Michelinku a není špatná je levná a pečou ji v Mitasuhttp://pneu-pro-m...0-r19-57r/
Upravil Medved 77 dne 07-01-2014 19:06
Rád bych, ale nemám tam svíčky DPR ale NGK LKAR8BI9, už jsem osoustružil svíčák (14 mm) a teď je zháním. Kde jses tak brzo ráno (pozdě večer) flákal [/quote]
Nějaké trochu jeté mám doma..Večer jsem si trochu zaflámoval no..
mědvěd> ty, na čem fičíš? 08 a nejlepší guma na silnici? to musí být teda matroš... . J8 ji na Tigerovi urval na mokré rovince jen lehkou akcelerací... by mne zajímalo, co by to dělalo v zatáčce. Fakt hrůza a děs.