Děkuji Borovi i Radkovi za pomoc při nakládce mého zchromlého speciálu,třetí vyjížďku ložisko už nedalo a pomstilo se mi..Jinak vyjížďka prima a pustit vodit itchiho se jako vždy ukázalo jistotou jet necestou a s tím spojené zajímavé zážitky.Orba už pooraného pole se ukázala jako smrtící pro Matyho blatník a tím ukončila jeho dnešní účast.Pantáta s novou krásnou kapotáží zase popíral že Dunlop 908 je pouze do kamení a písku a svých 100 koní do ní v tom bahně bez ostychu posílal.Tak zas zjara přátelé..
''
''
''
''
Bylo fajn,jen škoda že tak krátce.Každopádně HP2 od Mikyho je fakt moc krásná,až budu velkej tak si ji koupím taky.Matymu se omlouvám že jsem vedl do takových sraček,ale když mě se to tak líbí
To je KTM s polepy Honda? Jinak si to neumím vysvětlit...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Nebudu se vracet ke 20 let starému čerpadlu které dlouho nevydrží a stojí přes 3500.Tento týden mi příjde Pierburg,kamarád ho jezdí k naprosté spokojenosti v lc8.Problém mého Facetu je že to není origo Facet,jestli na tvém taky není číslo,jsi na tom zřejmě stejně..