To tahání SERka na špagátě kvůli čerpadlu už mě nebaví.
Jo je to k nasrá.ní,postaví geniální motorku a nacpou do ní japonské veteránské součástky..
Pochopit se to ale dá. V KTM si řekli, že Afra byl etalon, prodal se jich bambilion, tak se musíme inspirovat a musíme to udělat podobně podle Afry. A tak si při vývoji řekli:
Co rám? Na hovno, je měkký, uděláme příhradový.
Co vidle? Na hovno, měkký, dáme lepší WPečka.
Co koně, stejný? Ne, určitě víc, na cestě je to vydechlina.
Tak co tam z té Afry dáme? Čerpadlo? Jo, to by šlo.
cibus napsal:
Pochopit se to ale dá. V KTM si řekli, že Afra byl etalon, prodal se jich bambilion, tak se musíme inspirovat a musíme to udělat podobně podle Afry. A tak si při vývoji řekli:
je fakt ten že ten pierburg je na Afrách osvědčený, nebo taky je možnost doplnit elektronické spínaní - nejlepší má ten holanďan s tišťákem a optočlenem co se našroubuje místo kontaktů do původního čerpadla
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
cibus napsal:
je fakt ten že ten pierburg je na Afrách osvědčený, nebo taky je možnost doplnit elektronické spínaní - nejlepší má ten holanďan s tišťákem a optočlenem co se našroubuje místo kontaktů do původního čerpadla
Protože o elektrice vím akorát že kope a drát není trubka,nebudu se pouštět do větších akcí.To zaprvé a za druhé pořád mi to nezaručí že ho zas nebudu mít uvnitř komplet rezavé protože se do něj dostává voda.Pierburg je vodotěsný.
MatyB napsal:
[quote]qwert napsal:
Se ti to nelíbilo? Neboj povedu,on by nám kluk zase zabloudil mezi stromky..
Jsem netusil, ze ma takovou slabost na vzrostly porost.
Milos, mi ukazal jak se hope pres rygol, tak jsem si trochu posunul svoji hranici. [/quot OK,příště mužeš vodit ty,ja se do toho nehrnul.Sami jste mne určily,tak jsem jel hlava nehlava tak jak se mi to líbí.Jinak ještě jednou sorry že sis urval na tom poli ten blatník,příště musíš přes to pole profrčet,jinak se ti ty gumy zase zalepí.
MatyB napsal:
[quote]qwert napsal:
Se ti to nelíbilo? Neboj povedu,on by nám kluk zase zabloudil mezi stromky..
Jsem netusil, ze ma takovou slabost na vzrostly porost.
Milos, mi ukazal jak se hope pres rygol, tak jsem si trochu posunul svoji hranici. [/quot OK,příště mužeš vodit ty,ja se do toho nehrnul.Sami jste mne určily,tak jsem jel hlava nehlava tak jak se mi to líbí.Jinak ještě jednou sorry že sis urval na tom poli ten blatník,příště musíš přes to pole profrčet,jinak se ti ty gumy zase zalepí.
V pohodě, ale druhou část pooraného pole mi nechtěla ani dvojka urvat.
Blatník je moc nízko, s tím se v tu chvíli už nedalo nic dělat.
itchy...dobré to bylo,
kdyby jsme jezdili jenom po šotolinách, tak bychom se dříve či později zmrtvili...
je potřeba si někdy udělat tělocvik...ikdyž ty haluze v kolech nemusím...
za mně dobrý
Mě se taky líbí jezdit kdekoliv ale dal jsem v qwertlandu slib že budu jezdit jen tam kde aspoň vedou nějaké stopy po tanku nebo lakatošovi,v tom případě všem kdo pojede se mnou můžu zajistit že nebude mít průser.Jestli nás chytí ve volném lese ztrácím důvěru zelených a hrozí až 30000pokuta jako to loni napařili těm na lehkých co je chytli..Tož aby bylo jasno jak to vnímám já..
Zdar lidi, vidím, že se pořád jezdí zima nezima Jak je to s těma pokutama, pokud bych na Libavou zabloudil a chytili mě na vyjete polní/lesní cestě? Na "civilním" území je pokuta do 5000Kč(asi se dává vyjímečně), pokud je tam značka zákaz vjezdu.
qwert napsal:
Mě se taky líbí jezdit kdekoliv ale dal jsem v qwertlandu slib že budu jezdit jen tam kde aspoň vedou nějaké stopy po tanku nebo lakatošovi,v tom případě všem kdo pojede se mnou můžu zajistit že nebude mít průser.Jestli nás chytí ve volném lese ztrácím důvěru zelených a hrozí až 30000pokuta jako to loni napařili těm na lehkých co je chytli..Tož aby bylo jasno jak to vnímám já..