Tomáši máš jistě pravdu !!!! , ale bereme - li v úvahu BMW 11--a dále, tak jízda na ní začala pořádně až teprve po přestavbě....jezdil jsem na svojí origo 1150, a tý Milanový ( tvojí jsem zahlédl pouze ve stáji - máš fešandu !) a to je rozdíl jako tma a světlo.... teprve ty stroje co máte jsou zkloubením " ideálu " pro daného jezdce....ta tvoje vypadá a asi je i lehčí než Milanova....
Takže za mě - nepouštím se a nechci do stáleho rýpání BMW/KTM..i když je to mhohdy spíše sranda...
Koupi BMW 1150 v úpravě Milana nebo Tvojí bych si klidně uměl představit v garáži, bohužel z finanční stránky je to jinde.....moje přestavba afry je levnější a je to jenom afra, kde se ale zrovínka k filtru dostanu za cca 1 minutu a spojka se dá taky skoro na koleni.....
a aniž bych hanil BMW - spojka je totální rozborka, a spálenejch jsem cítil už dost...nicméně stroj vždy z terénu odjel a někdy i nadále jezdil !!!! takže nehádat se kluci, a spíše nový majitel BMW ať se přizná co koupil....
KTM je nová pračka?? a je dobrá?? koupil bych ženě sušičku jestli mají:-))))
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Egon Kulhánek (Moto cestou necestou) a Míra Lisý o Africe
Něco o ergonomii motorky (Fb video) - Něco o nové Hondě Africa Twin https://www.faceb...e_internal
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MCABGFlgUbE[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zsPi_o8skdw[/youtube]
Jak je to vlastně s tím ABS?
Pokud jsme to dobře pochopil tak každá motorka NAD125ccm od modelových řad 2016 je to povinnost.
A díky tomu, že nová Afrika je ještě 2015 tak může být v EU prodávaná i BEZ ABS ?
Ale jakmile dojde k inovaci a nové řadě už budou muset ject JEN s ABS ?
Kazdopadne ja absolutne nechapem preco ludia tak strasne riesia ABS - ved je to len jedna poistka - pripadne vypinac na kabel k tej poistke - a je uplne jedno ci je tam abs namontovane alebo nie
Třeba v Německu se prý vůbec nebude prodávat verze bez ABS. Dealeři mají jen dvě ceny - základní (s ABS) a DCT.
Tomáš Kocanda
touratech@touratech.cz www.touratech.cz
01-402-5410-0 Adaptér pro montáž GPS
01-402-5415-0 Adaptér pro montáž GPS nad budíky
01-402-5030-0 Kryt nádobky zadní brzdy
01-402-5275-0 Rozšíření bočního stojánku
01-402-5455-0 Plotna pro montáž topcase ZegaPro stříbrné provedení nerez (topcase ve všech třech verzích máme pochopitelně skladem)
01-402-5450-0 Nosič zavazadel (zadní plotna)
01-402-5466-0 Mřížka na přídavná světla LED provedení stříbrný dural
01-402-5467-0 Mřížka na přídavná světla LED provedení černě anodizovaný dural
01-402-5471-0 Sada přídavných LED světel 2x mlhovka
01-402-5473-0 Sada přídavných LED světel 1x mlhovka + 1x dálkové světlo
Doplnění:
Během pár dnů dorazí z výroby další výrobky - šusplechy, oba typy rámů a dalších pár drobností ze seznamu.
Upravil TomasTT dne 14-01-2016 12:42
Tomáš Kocanda
easyrider napsal:
Nikde nevidím cód kurty na odtah motocyklu!! To děla přímo asi Honda HRC???
Možná to je součást standardní výbavy
Ale než se strhne lavina kritiky že mám BMW a kritizuju Hondu... tak se přiznám, že jí mám taky objednanou
Tomáš Kocanda