Kuwa chlapi já tenhle víkend múžu a tady to chcípá.Tak předpokládám, že pokud se u Toma nebo Pardála něco změní tak nám písnou.Jinak Maty pokud potřebuješ ohoblovat tvoje nové pryže,tak napiš nebo brkni já múžu v sobotu i v neděli pouze,aby to bylo nejdříve od 10:30h.Jo a kabely už snad nebudu potřebovat bo jsem zakoupil novou aku.Čus bulis
Tak jsem to pos......
Vydal jsem se sám na šotolinky, ale ty najednou přešly v bažinu.
Lopotil jsem se s tenerkou asi půl hodiny, nakonec jsem ji vydoloval, ale přerval jsem u toho přední panceřovanou brzdovou hadici.
Takže zítra bohužel
[youtube]http://www.youtube.com/user/liborsuzuki?feature=mhee[/youtube]
Tak jsem nakonec přemluvil dva kamarády tady od nás a mohli jsme vyrazit.Nejdříve si nechtěli špinit stroje,ale jmenoval jsem se traserem a Honza(modrá DR) za vidinou klobásy na Blízalce stratil rozum.No a Jirka ten na slonovi (takhle pěkně asi kdysi vypadal Tomův slon)byl po menší pařbě tak rezignoval.Projeli jsme Suchou,pak kolem Lemberka šotolinku a na konec něco písku v Kuřivodech.Asfaltu bylo holt dneska trochu víc ,ale i tak dobrý.Maty dej do kupy stroj aby jsme mohli zase vyrazit.No a Pardál by mohl přihodit nějaké video z jinych krajú.Čus bulis Ten slon mi tam nevím proč nejde
http://www.youtube.com/user/liborsuzuki?feature=mhee
Upravil bulis dne 17-09-2012 13:25
Mati - pěkný, ty jak vidíš bažinu tak do ní musíš zahučet, co? A kdy budeš mít opraveno?
Bulis - škoda že to jedno video nejde, dalšího slona v terénu bych viděl rád.
No a dotaz na všechny - jak to vidíte teď o víkendu, kdo kdy můžete? Rád bych najel ten úsek z Pertoltic po větrníky na Albrechťáku
Čau, Tom
Čau Tome.Napiš jak to vidíš jestli so nebo ne já se ti ozvu.Jen mám opět problém že múžu až tak v 10.30hod nejdřív.Nicméně radši nic neslibuju mám toho tenhle a příští víkend trochu moc.Ale byl bych rád když mi to výjde.Čus bulis
Ještě to upřesním, ale momentálně to vypadá spíš na neděli. A těch 10. 30 by asi nebyl problém, pojedem směr Frýdlant, tak se můžem sejít na Albrechťáku.
Čau, Tom
Tome, už mám přehozený trubky, zbývá jenom nalejt kapalinu a odvzdušnit. Ale tento víkend bohužel jsem slíbil kola kamarádům. Sice se mi moc nechce, ale už se z toho nevykecám. Jestli bude ještě ještě nějaké doladění příští víkend, určitě se připojím.....
Sakra, jsem se právě dozvěděl o tý Kačeně LC8 co prodával Pavel GS...za ty prachy bych si jí doma prosadil......sakra
Čágo tak já se na neděli tedy hlásím.Bohužel né stopro,ale napiš tedy hodinu a místo (pokud to tedy bude po 10.30h)a zkusím pro to udělat maximum bo chci.Tak snad v neděli čus bulis
Bulis - pojede se asi až po obědě, Viktor dřív nemůže. Víc budu vědět asi až v neděli dopoledne, tak ti pak zavolám. Pojedem do těch Pertoltic kde se končilo minule a budem najíždět ten zbytek. Tak ať ti to vyjde.
Čau, Tom
Upravil TomElefant750 dne 22-09-2012 10:56
Pánové a dámo,děkuji dneska opět paráda.Sice po sobotním řezání dřeva a dnešní vyjížďce jsem zralej na lázně,ale vybral jsem si druhou možnost a jdu do práce.Tak zas někdy čus bulis
(Maty dneska by si ty tvoje nové pryže moc dobře odskoušel)