Ahoj, rád bych se krom jiného pustil přes zimu do zvednutí řídítek, ale potřebuju je zvednout víc než dovolí hadičky, lanka atd. Nemáte někdo tuhle záležitost za sebou? Jen jestli je to hodně velká drbačka, nebo se to nějak rozumně dá?
je ten odkaz správně ? - ty dva typcy trochu pat a mat první pulka jen o tom jak jsou blby :-) a když uz tam zacne bejt naznak nejaky zajimavy práce tak je to usekly a konec
qwert napsal:
Derivát je afra,alp byl vymyšlen dřív..
Máš pravdu - Alp 600 1987, Afra 650 1988, Afra 750 1990...
Zdroj "Bikez.com".
Upravil hobr dne 06-02-2017 17:43
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
na transalp foru rozjíždím objednávku progresivních pružin (přední) na Transalpa. Jsou univerzální na 600 i 650. V příspěvku sem shrnul všechno podstatné, takže pokud má někdo zájem, dejte vědět
Tak jsem tu svojí parádu konečně dodělal. Po cca čtyřech měsících práce mám hotovo. Jezdí to moc fajn, vysoký je to teda dost, ale na mě dobrý a mám z toho strašnou radost.
Tady kdyžtak ukázka. https://scontent-...e=59A1DCCC
Upravil Ocy dne 04-06-2017 21:30
Je velký rozdíl mezi jednoduchou a dvojitou kotoučovou brzdou na TA600?Hlavně mi nepište že 50%Většina těch pěkných kousků má jen jeden kotouč a nevím jestli je to tak důležité aby to hrálo hlavní roli při koupi...Díky
Vlastimil - nějaký rozdíl tam je. Osobně jsem to nezpozoroval - jezdím sám (vyhledávám polňačky a šotoliny, tam jednokotouč bohatě stačí), ve dvou a vyšších rychlostech je dvoukotouč určitě lepší, ale o kolik - to nevím...
PS. Teď mám Alpa jednokotouč, s bubnovou brzdou vzadu a zatím jsem všude zabrzdil včas.
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Budu na tom jezdit sám,pomalu a daleko takže myslíš že by ten jeden kotouč stačil?Potřebuji něčím částečně nahradit ty Tenerky bo už mě ty vibrace zmáhají...
Prodávat je samozřejmě nebudu.