Když jsem dnes nemusel hledat soft trasu pro opékání a jel se mnou Maty coby věrný druh který nikdy neřekne tam nejedu tak jsem si řekl že tu zadní C 04 vyzkouším v pořádných sračkách.Vlhko bylo dost ale přesto jsme si dali dva výjezdy v potocích plných slizkých kamenů.No byl jsem rád že jsem kačenu nerozbil..Už se těším Dalisu jak si s tebou ve čvrtek spočnu..
''
''
''
''
''
qwert napsal:
Jo přesně ale já jsem se tam připosral taky..
Musíme víc potrénovat, dlouhá pauza.
Nechci se vymlouvat, ale ta ojeta C-02 už to nepobrala .
kolik jsi najel na C 02 ?
Jak se chová na silnici ?
Nevím přesně, mám ještě druhé kola tak to střídám, něco kolem 3000km a to ji nešetřím.
Na silnici musí člověk opatrněji (bohužel se dělá jen 130 a na ráfek by měla být 150), ale pocitově mám limit spíš v cross předním obutí.
To je nemilé, doufám, že to nebude nějak výrazný příspěvek. Jak se dívám na rozpis tamnějších aktivit, tak se ve středu cvičilo snad na všech štacích.
Upravil dawka dne 22-05-2014 14:50
Tak jsem vám na to opékání namotal 80km a projela by to i motorka s motogp.Místo na opékání je myslím víc než pěkné.Zpátky jsem to vzal jinudy taky moc pěkné je Daliss cosi říkal že mě zabije..
dawka> co by si u mne čekal za gumy. Mám opět koupené své oblíbené E07. Prostě já chcu nějakou univerzální gumu s pokud možno dobrým nájezdem, což 07 splňuje
qwert> tak nevím, proč furt tu obtížnost stupňuješ... I když podle toho, že sem byl pochválen, tak sem se s tím koncem asi vypořádal dobře i když pomaleji
Nic nestupnuji,ta cesta zpět už bylo spestření mimo plán,ano pochvalu sis zasloužil,chvíli jsem si myslel že za náma nepojedeš.Ale ruku na srdce zase ti to něco dalo..
qwert> tak mi ta cesta zpátky až tak nevadila. Sice byly ty moje sjeté 07 místama asi na hraně, ale furt to šlo Jako dalo mi to, zas znám nějaké nové cesty Jako myslím, že dneska hezké odpočinkové poježdění
Vy ste pak ještě někde offili, když sem se odpojil?