Pro účastníky akce Brdy dorazí na Moravu,kolem 17 00 v pátek sraz u Hanky kde vyčkáme až dorazí plukovník a spol.Pak společný přesun na Mirkovu chatu.Večer opékání,chlastání,promítání a vzpomínání jak bylo dobře v qwertlandu..V sobotu celodenní projížďka pro ty kteří nebudou mít nablito v přilbě..Večer obžerství neb Mirek připravil kotel guláše a Maty zařezal několik jehňat..
Upravil qwert dne 26-06-2014 08:36
qwert napsal:
Pro účastníky akce Brdy dorazí na Moravu,kolem 17 00 v pátek sraz u Hanky kde vyčkáme až dorazí plukovník a spol.Pak společný přesun na Mirkovu chatu.Večer opékání,chlastání,promítání a vzpomínání jak bylo dobře v qwertlandu..V sobotu celodenní projížďka pro ty kteří nebudou mít nablito v přilbě..Večer obžerství neb Mirek připravil kotel guláše a Maty zařezal několik jehňat..
Setkání s pražskými přáteli se myslím velice vydařilo,potěšili jsme je hezkým ofíkem kdy poznali kousek hezké Moravy,přívětivými traktoristy kteří se na nás usmívali i když jsme jim jezdili přes usušené seno,že předpovědi počasí z Čech neplatí pro Moravu a bylo krásně,a náš Mirek nás potěšil všechny jako úžasný hostitel a po jeho masu na grilu a zejména guláši je mi už ted smutno. Vyzdvihnout je třeba i Matyho jehněčí.Bratranec jako už pravidelně při návštěvě Česka opět oloupal Afru.Oprava čerpadla KTM už byla jen rutinní úsměvná příhodička..Kluci bylo fajn a těším se na příště..
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
Upravil qwert dne 29-06-2014 19:21
Qwerte, díky moc za super víkend, za pohodu, srandu, prostě za krásné chvíle s kamarády posedlými stejnou vášní. Mírovi moc dík za přímo ukázkovou pohostinnost. Už se moc těším na příští akci. Bylo to naprosto
úžasné. Sice mi bolí půl člověka, ale alespoň je vidět, že jsem to neflákal, i když se mám ještě co učit. Ale to mi na tom právě baví.
Takže ještě jednou moc moc díky za super víkend s ještě úžasnějšími kamarády.
Tak co nejdřív na viděnou.
Díky všem účastníkům za úžasný víkend plný offroudu, super přátel, perfektního jídla, spousty srandy......Myslím že se nám to hoodněě povedlo a hlavně díky Vaší Moravské sekci a perfektní připravenosti.....
Byl to opravdu super srazík, a jsem poctěn že jsem se mohl účastnit !!!!!!!!!
Bylo to opravdu moc fajn, všechny kluky pozdravuj, rád Vás zase uvidím jste bezva parta !!!
Viděl jsem naživo a projel úžasného Alpa, snědl tuny skvělého jídla od Míry a od Matyho, a od všech se něco offroudového přiučil
ale hlavně že jsme se potkali a i přes tu dálku se rádi vídáme..
Ještě jednou všem díky, těším se na příště...byla to pecka !!!!
Buďte zdraví a veselí slované!! :-)Všem kterých se to týká,děkuji za skvělou sobotní akci,byť jsem byl jen na "jednodenní skok",užil jsem si s Vámi skvělý den,poznal jsem stejně "offem postižené chlapáky a zvláštní dík Mirkovi,za bezbřehou pohostinnost a vstřícnost.Věřím že se s Váma sklouznu i příště .(dal bych Mirkovi palec nahoru,ale asi by mně to stálo život.... :-D ) Držte se a užívejte dravci,ještě jednou díky!!!
qwert napsal:
To bylo tak pěkné že z toho bude myslím tradice..Jen trasu teda zase změním..
Se vším souhlasím veliteli !!!!!!!!!
akorát bych tam příště nechal ty luxusní zatáčky abych zlepšil ty drifty, bo už budu správně obutý ...já se těším už ted
všem ahoj
mirekTDM napsal:
Také vám chlapci děkuji a jsem rád že jste byli spokojeni. Co nevidět to asi z opakujeme.
Míro my ti děkujem...smajlík...ne radši ho nedám abych nedostal po p...i
a spokojený jsme byly tak že by jsme přijeli zas.
Uděluji ti řád zlatého guláše ...a titul hotel roku !!!!
Bylo to fakt luxusní....a koukej mi vrátit na Kačenu ten dvojdržák hadiček
a ještě prosím ten zapalovač
měj se
Ted jsem se vratil, malinko jsem se zdrzel na jedne chate.
Panove diky, paradni sevezeni a ty trasy jedna basen
To se bude libit, takova vsehochut.
A pro Jirku zadne brody .