Ja potkal Qwerta v sobotu v dlouhe loucce na pumpe. Stal a pokuroval a cela jeho druzina popolehavala na zemi vypadajic hodne unavene: -))
S Rablenkou cestou necestou
jencekgs napsal:
Ja potkal Qwerta v sobotu v dlouhe loucce na pumpe. Stal a pokuroval a cela jeho druzina popolehavala na zemi vypadajic hodne unavene: -))
Ano možná to zní směšně, ale je to docela pravda. Zná tady kolem hodně cest a tak nás po nich vodí. A je s ním sranda a nikoho neuráží jak někteří rádoby borci tady.
''Caute,jen tu nejak mrtvo. Sice jsem tu chvilku nebyl ale po procteni par radku se neni co divit.
Tak aspon nejaka starsi fotka ( hodne jezdime a malo fotime) at tu neni takova nuda.
ivan66 napsal:
Laďo, ty by si mě tahal pořád do Offu, vidíš jak je bigouš čistý.
já jo...s tím mastodontem asi těžko budu brázdit libavou mezi stromama jak kluci..ale lehký ofíík můžu to zase jo...:-)
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Zkoušel jsem tuhle cestičku poprvé. Před řekou jsem potkal cyklistu, který tama taky bloudil. Měl víc odvahy, tak jel první a já viděl jak je to hluboké. Následovala úzká vyšlapaná cestička mezi stromy, ne zrovna lehký offík, tak jsem to otočil a zvolil jinou trasu...
Jezdí tudyma někdo?
Upravil Barney dne 08-09-2014 06:23
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“ DR 350 S
Dneska jsem to jel s Dimim a nedoporučuju... hard enduro úsek potůčkem do kopca a po velkých šutrech. Dvakrát jsem sebou plácl.
hosani tak v sobotu jsme trocha zaradili na Slezine na Smilove a musim rict , jeste ted sem vydrenej Tomiku na ten vyjezd dlouho nezapomenu a budu tam chodit trenovat , tech poslednich 100 metru musim dat sam
Není to od sud, ale trošku to oživím. Je to cca 10 dní starý.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=sgJxJZsNftA&list=UUqA_iyg4cbOwY9c99rT2BJg[/youtube] https://www.youtu...9c99rT2BJg
Upravil will dne 15-09-2014 17:44
Další rozrytý les, navíc turisticky značená trasa... HNUS
''
Celkově je toho vytěženého dřeva letos nějak moc. Mají nějaké dotace či co?!
nejezdím u nás vůbec off po lesích a polních cestách ale dnes jsem si udělal vyjímečně zkratku přes polňačku a narazil jsem na bojovného cyklistu, pán tak přes 50 let, oblečený komplet v cyklo dresu a helmě, nastavil mě svoje horské kolo kolmo do cesty abych nemohl projet, nebrzdil jsem a tak s ním nakonec uhnul do strany, :-) něco u toho sprostě hulákal a byl rozčílený, kdybych jel v traktoru tak by soudruh poslušně uhnul a ani by se nad tím nepozastavoval