tak to jedině ráno kolem desáté nebo k večeru kolem osmé, protože v mezidobí s námi tenhle krásný alpík lítal po jeseníkách (i s jezdcem samozřejmě )
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
refi napsal:
tak to jedině ráno kolem desáté nebo k večeru kolem osmé, protože v mezidobí s námi tenhle krásný alpík lítal po jeseníkách (i s jezdcem samozřejmě )
občas i s jezdcem
xl600v barva modrá, stav: dobitý
vzpomínám si, jak jsme kdysi s prezim a spol. jeli z prahy z výstavy a všichni jsme měli v ruce tt katalog. prohlídnuto, zavřeno, chvilka čučení z okna, zase otevření katalogu, zaslintání , zasnění, zavření a tak furt dokola. v té době jsem si takhle snila o vybaveném alpíkovi na horním obrázku, měla jsem i stejnou barvu
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
sám za sebe říkám! nemohu si pomoct ale alpík 650 a 700 se mi nějak moc nelíbí oba semi zdají už tak nějak moc uhlazeni a koor 700 když už němaá ani 21 kolo... jinak doplňku na tyhle strojů je moc a krásných ale ty prachy za to...:-( příjde mi to docela smutné když si člověk veme že kdyby měl možnost udlá si to dom sám a věřím že max za polovinu nákladů co za to chcou ostatní
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Jura napsal:
To qwert :Ty krááávoo to by byl Jéžišek a krásnej
No zrovna to scháním pro ženu neb trochu rozštípala alpa a už nechci opět dávat dohromady ty plasty.Tohle vyrábí Africa Queens z laminátu,sice za strašný balík ale je tam i digitální palubovka.Ale zatím to vypadá že už to asi nemají na tak starý model..''