XTéčko - výběr endura
|
qwert |
Přidané 10-03-2014 13:29
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Flashi s tím měkčím sedlem jako s větším pohodlím to už dnes moc neplatí.Dělaly se testy a podle nich jsou tvrdší sedla pohodlnější na delší cesty.Sám jsem to poznal když jsem si z obavy o prdel půjčil do Turecka měkčí gelové sedlo a moc jsem litoval..Bárnymu nejspíš vadí absence toho kouzelného tlačítka na start. |
|
|
|
Flash |
XTéčko - výběr endura
Přidané 10-03-2014 13:50
|
Člen
Příspěvek: 782
Založený: 02.08.10
|
qwert napsal:
Flashi s tím měkčím sedlem jako s větším pohodlím to už dnes moc neplatí.Dělaly se testy a podle nich jsou tvrdší sedla pohodlnější na delší cesty.Sám jsem to poznal když jsem si z obavy o prdel půjčil do Turecka měkčí gelové sedlo a moc jsem litoval..Bárnymu nejspíš vadí absence toho kouzelného tlačítka na start.
na tom asi něco bude, sám mám na nové tenerce teď tvrdší sedlo a že by bylo nepohodlné říci nejde. ale staré XT má rozhodně širší sedlo pod menším sklonem - nemáš tolik "koule" na nádrži
to tlačítko, přesněji jeho absence, když jsem na TTRku ještě první rok jezdil mi v extrémnějších chvílích také dost vadilo...
a hlavě mi vadí absence ochuzovače, když Ti v terénu někde spadne, tak se to uchčije.... tak pak holt musíš párkrát našlápnout se zavřeným kohoutem no..
If you see the flash, it's already too late |
|
|
|
Barney |
XTéčko - výběr endura
Přidané 10-03-2014 15:19
|
Člen
Příspěvek: 1102
Založený: 02.05.10
|
Jo, myslel jsem že sedlo XT je širší. TTR je navíc ještě o kus vyšší, to na cestu nebude tak dobré. Startéru bych se taky nerad vzdal, bylo to jen chvilkové okouzlení tím starším XTéčkem.
Teď se objevil pěkný Dominator, stejně mi to ale přijde moc oplastované. To bych rozbil.
Čekám dál na tu pravou XT 600 E.
http://www.motoin...nator.html
Možná se pojedu alespoň podívat a vyzkoušet, je to kousek.
Upravil Barney dne 10-03-2014 15:25
„Jedeme zkratkou pánové. Je to sice dál, ale zato horší cesta...“
DR 350 S |
|
|
|
12345 |
XTéčko - výběr endura
Přidané 10-03-2014 18:39
|
Člen
Příspěvek: 1074
|
barney napsal:
Jo, myslel jsem že sedlo XT je širší. TTR je navíc ještě o kus vyšší, to na cestu nebude tak dobré. Startéru bych se taky nerad vzdal, bylo to jen chvilkové okouzlení tím starším XTéčkem.
Teď se objevil pěkný Dominator, stejně mi to ale přijde moc oplastované. To bych rozbil.
Měl by jsi počkat,ono se nějaké pěkné 3TBečko objevijeden kamarád byl vloni rozhodnutý pro Tenerku ale zrovna během měsíce nebyla na prodej tak to psychicky nevydržel a koupil Suzuki DR 600 a doteď si rve vlasyVydrž!!!XTečko je nejlepší jednoválec všech dob |
|
|
|
Barney |
XTéčko - výběr endura
Přidané 10-03-2014 19:16
|
Člen
|
Každopádně si toho Dominátora chci projet, abych pak mohl s klidem koupit XT!
Moc Vám všem díky za rady!
DR 350 S |
|
|
|
Alfikov |
XTéčko - výběr endura
Přidané 10-03-2014 19:29
|
Člen
Příspěvek: 260
Založený: 18.08.10
|
Domík na foto není vůbec špatný.Sice vysoké plexi mi přijde jako samodomo,ale taky dobrý.A má padáky a pevné blástry,u toho bych se nebál,že to dobiješ.Ono se to nezdá,ale i ty plasty něco vydrží.Já ho mám taky a vadil jim jen náraz do auta.To opravdu praskly.Zkus ho,to není špatná motorka.
Apropo,XT je skoro stejná koncepce motoru.
Upravil Alfikov dne 10-03-2014 19:30
Neberte život příliš vážně,stejně z něj nevyváznete živí |
|
|
|
12345 |
XTéčko - výběr endura
Přidané 16-03-2014 12:29
|
Člen
|
Tak co koupeno?Dnes máš narozky tak ses snad obdaroval...né?Jinak přeju vše nejlepší a hodně kiláků v sedle XT v dalších letech |
|
|
|
blejdamint |
XTéčko - výběr endura
Přidané 16-03-2014 13:01
|
Člen
Příspěvek: 774
Založený: 23.01.11
|
vlastimil napsal:
barney napsal:
Měl by jsi počkat,ono se nějaké pěkné 3TBečko objevi jeden kamarád byl vloni rozhodnutý pro Tenerku ale zrovna během měsíce nebyla na prodej tak to psychicky nevydržel a koupil Suzuki DR 600 a doteď si rve vlasy Vydrž!!!XTečko je nejlepší jednoválec všech dob
To bych netrvdil Honda Xr 650r FOREVER xtčko je těžký jak prase..........
Na tom když se sveze a pak na Xtčku, teprve potom si bude rvát vlasy, že to XT koupil a neříkám, že xtéčko je špatný ale uplně jiná úroveň, s Xr kem může jet vše i mx a ta motorka to dá ale záleží na jezdci.....
http://www.motork...70487.html toto je leštěnka jak prase ale krásně udržované, nevím jestli za ty peníze co píšeš koupíš něco co bude fungovat
Upravil blejdamint dne 16-03-2014 13:03
blejdamintxr650r |
|
|
|
12345 |
XTéčko - výběr endura
Přidané 16-03-2014 13:16
|
Člen
|
blejdamint napsal:
vlastimil napsal:
barney napsal:
Měl by jsi počkat,ono se nějaké pěkné 3TBečko objevi jeden kamarád byl vloni rozhodnutý pro Tenerku ale zrovna během měsíce nebyla na prodej tak to psychicky nevydržel a koupil Suzuki DR 600 a doteď si rve vlasy Vydrž!!!XTečko je nejlepší jednoválec všech dob
Na tom když se sveze a pak na Xtčku, teprve potom si bude rvát vlasy, že to XT koupil a neříkám, že xtéčko je špatný ale uplně jiná úroveň, s Xr kem může jet vše i mx a ta motorka to dá ale záleží na jezdci.....
http://www.motork...70487.html toto je leštěnka jak prase ale krásně udržované, nevím jestli za ty peníze co píšeš koupíš něco co bude fungovat
No já jsem dle Barneyho příspěvků usoudil že nechce jezdit "mx" ale že hledá pohodlné jednoválcové cenduro do 35000kč.Takže se tímto omlouvám všem "rádobyjezdcům mx" |
|
|
|
blejdamint |
XTéčko - výběr endura
Přidané 16-03-2014 15:44
|
Člen
|
vlastimil napsal:
blejdamint napsal:
vlastimil napsal:
barney napsal:
No já jsem dle Barneyho příspěvků usoudil že nechce jezdit "mx" ale že hledá pohodlné jednoválcové cenduro do 35000kč. Takže se tímto omlouvám všem "rádobyjezdcům mx"
No nevím jak si na to došel ale budiž máš nárok na svůj názor. Sám se do ostatních montujes a když někdo napíše opak chytas za slovo ........ Zdá se mi Vlastiku, že meles hov*na
Upravil blejdamint dne 16-03-2014 15:54
blejdamintxr650r |
|
|
|
12345 |
XTéčko - výběr endura
Přidané 16-03-2014 19:58
|
Člen
|
Ano to se Ti opravdu jen zdáKdyby jsi pořádně četl celé vlákno tak by jsi věděl že Barney jasně psal že 35000 je pro něj strop a nenabízel by jsi moto za 75000.Bohužel jsi jen vchválil svůj oblíbený stroj který nemá s tímto vláknem nic společnéhoTo o těch hov,nech se mne vůbec nedotklotakové výlevy očekávám denně...však to mám také v podpisu |
|
|
|
blejdamint |
XTéčko - výběr endura
Přidané 16-03-2014 20:14
|
Člen
|
vlastimil napsal:
Ano to se Ti opravdu jen zdá Kdyby jsi pořádně četl celé vlákno tak by jsi věděl že Barney jasně psal že 35000 je pro něj strop a nenabízel by jsi moto za 75000.Bohužel jsi jen vchválil svůj oblíbený stroj který nemá s tímto vláknem nic společného To o těch hov,nech se mne vůbec nedotklo takové výlevy očekávám denně...však to mám také v podpisu
Děláš to dobře Tvůj popisek jsem pochopil, že většinou lidé jako Ty posuzují,, podle sebe soudím tebe,,
Pak je popisek v pořádku a sedí. Howk
blejdamintxr650r |
|
|
|
Barney |
XTéčko - výběr endura
Přidané 16-03-2014 21:22
|
Člen
|
vlastimil napsal:
Tak co koupeno? Dnes máš narozky tak ses snad obdaroval...né? Jinak přeju vše nejlepší a hodně kiláků v sedle XT v dalších letech
Děkuji převelice!
Inzeráty sleduju denně a na tu pravou ještě čekám. Zatím jsou to buď omlácené potvory kolem 20 tisíc, nebo až pěkné kousky za 40 a vejš. Mezi tím prd.
Z endur jsem jel na staré DR 650, to byla už taková docela vysoká koza. Z nízkých otáček se ten motor sbíral tak zvláštně. Pak jsem jel na XT 600 E a to bylo parádní, hned mi padla do ruky a bavila mě. Tak se zaměřuji hlavně na ni.
Upravil Barney dne 16-03-2014 21:24
DR 350 S |
|
|
|
12345 |
XTéčko - výběr endura
Přidané 17-03-2014 06:44
|
Člen
|
Tatínek ví co je pro jeho děti nejlepší |
|
|
|
blejdamint |
XTéčko - výběr endura
Přidané 17-03-2014 11:02
|
Člen
|
vlastimil napsal:
Tatínek ví co je pro jeho děti nejlepší
Vlasto vše nej k svátku at se daří.
blejdamintxr650r |
|
|
|
12345 |
XTéčko - výběr endura
Přidané 17-03-2014 11:30
|
Člen
|
blejdamint napsal:
vlastimil napsal:
Tatínek ví co je pro jeho děti nejlepší
Vlasto vše nej k svátku at se daří.
Díky moc |
|
|
|
Barney |
XTéčko - výběr endura
Přidané 25-03-2014 18:40
|
Člen
|
A je to vyřešené
''
Vlastimil: S tím startováním to nakonec snad nebude tak hrozné. Dělám to přes dekompresor a jde to o dost líp.
DR 350 S |
|
|
|
dimi650ta |
XTéčko - výběr endura
Přidané 25-03-2014 19:55
|
Člen
Příspěvek: 196
|
[quote]barney napsal:
A je to vyřešené
''
Vítej v klubu DR350. Velká gratulace. Ať ti DR slouží. Jen ten přední blatník mi tam nějak nepasuje... |
|
|
|
Barney |
XTéčko - výběr endura
Přidané 25-03-2014 19:58
|
Člen
|
Mi se na fotce taky moc nelíbil, ale naživo vypadá dobře a není tak nízko hned nad kolem, jak se zdá.
DR 350 S |
|
|
|
Medved 77 |
XTéčko - výběr endura
Přidané 25-03-2014 20:03
|
Člen
Příspěvek: 1014
Založený: 13.12.11
|
barney napsal:
A je to vyřešené
' '
Vlastimil: S tím startováním to nakonec snad nebude tak hrozné. Dělám to přes dekompresor a jde to o dost líp. Pěkná at slouží
Neper se,život ti dá do držky sám. |
|
|