motoblb napsal:
Daliss,napsal si to poslední slovo při pomyšlení na Jawu opravdu správně???Nechtěl si napsat eja....
teda kde se to v tobě bere,já myslel že jen pivo a buček..ty přitom myslíš na sex :-D
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné....
Je to pěkná motorka, me se to líbi moc, stejně jak s tím vyjedou myslím ze Yamaha hned zaútočí a bude 3 valcova supertenere 800 ccm3 a to bude též zajímavé vozítko.........
blejdamintxr650r
blejdamint napsal:
Je to pěkná motorka, me se to líbi moc, stejně jak s tím vyjedou myslím ze Yamaha hned zaútočí a bude 3 valcova supertenere 800 ccm3 a to bude též zajímavé vozítko.........
četl jsem něco na německém serveru, že už něco takového tvoří (ale ne 3 válec ale motor z MT-07)... je možné že nějak předělaj motor MT-09.. ale tyhle dohady už jsou 2 roky.. ale psali na tom německém serveru snad že na podzim se Yamaha bude prezentovat s takovým řešením (výtvorem) někdy na podzim, tak jsem zvědavý
If you see the flash, it's already too late
blejdamint napsal:
četl jsem něco na německém serveru, že už něco takového tvoří (ale ne 3 válec ale motor z MT-07)... je možné že nějak předělaj motor MT-09.. ale tyhle dohady už jsou 2 roky.. ale psali na tom německém serveru snad že na podzim se Yamaha bude prezentovat s takovým řešením (výtvorem) někdy na podzim, tak jsem zvědavý
Jasně spletl jsem to mysle jsem tu 07 a to je 2 val ale bude to nasledovat, me se afra libi tak jak je na fotkach pokud budee vaha do 200 kg tak to muze byt zajimave, nez ty off pseudo nebo cross cosi tourer a vaha na dratech 285 kg, to je na palici, videl jsem na Erzbergu predelanou nudu do Endurka je to krasavica akorast ten touratech nemusim
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rHiMK5Baung[/youtube] je tam tech videi vic
blejdamintxr650r
To horni je des to ma bez 5kilo tak 280kg a ta spodni jestli to tak udelaji tak tam to typuju na 225 a zas to bude tezka krava, to je hnus, vypada to strasne, tz prvni fotky co jsou k videni na motorkarich, ty se mi zamlouvaly a vypadalo to i velmi lehce a vaho kolem 180kg je moc dobra a taky moderni look toto jestli nekdo postavi do obchodu tak si to musi koupit jen opravdu velky ... nebo kupovat si novou motku se strarym ksichtem a vubec a cena bude urcu pres 320tis koupi jen blazen, jsi mi tema fotkama ouplne zkazil den Prezi, hlavne teda tou spodni
blejdamintxr650r
No jóó,to je ideální cendurouž to vidim se třema kuframa tříkomorovým tankruksakem,nějakým válcem od Willa a spolujezdkyní jak to štastní majitelé drásají po dálnicích do jižních krajin
vlastimil napsal:
No jóó,to je ideální cendurouž to vidim se třema kuframa tříkomorovým tankruksakem,nějakým válcem od Willa a spolujezdkyní jak to štastní majitelé drásají po dálnicích do jižních krajin
vlastimil napsal:
Uber horni kufr a spolujezdkyni a už by to šlo
No to bych Tě chtěl vidět,ono to už od pohledu vypadá děsně pohodlně