Jakou přilbu
|
xx6 |
Přidané 04-01-2015 19:25
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
jo psal, vím : http://cenduro.cz/forum/viewthread.php?forum_id=19&thread_id=1841#post_55371 |
|
|
|
PetrAT |
Jakou přilbu
Přidané 04-01-2015 21:37
|
Člen
Příspěvek: 2286
Založený: 27.05.10
|
Cidas napsal:
.... No a kdyz máš vysunutou clonu a nasazen pinlock, tak uz koukáš přes tři skla a je to znát... hůř se kouká.
Pak na těch sklech museli něco udělat hůře
Stejnou kombinaci 3 skel mám na Šubrtce a X-lajtce a nikdy jsem si nevšiml, že by to nějak zhoršovalo pohled
A to jsem docela dost citlivý na špinavý vizír |
|
|
|
okoun |
Jakou přilbu
Přidané 09-01-2015 21:17
|
Člen
Příspěvek: 18
Založený: 16.03.11
|
Tak už je doma ! Tedy čekám na tvoji návštěvu 
Tím to bych chtěl poděkovat ivan66 !!! za komunikaci , rychlost a další věci při objednání přilby více tokových prodejců
okoun přiložený následující obrázek:
 [34.6Kb]
Buď dobrý člověče :-) |
|
|
|
Petersss |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 07:57
|

Člen
Příspěvek: 8
Založený: 10.01.15
|
okoun napsal:
Tak už je doma  ! Tedy čekám na tvoji návštěvu
Tím to bych chtěl poděkovat ivan66 !!! za komunikaci , rychlost a další věci při objednání přilby  více tokových prodejců 
Zdravím. Už nějakou dobu pokukuji po této helmě ale nikde jsem k ní nenašel pinlock. Jak se ti to prosím povedlo? Zatím se zeptám tady než budu kontaktovat prodejce. |
|
|
|
Anton |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 08:10
|
Člen
Příspěvek: 235
Založený: 15.05.11
|
okoun napsal:
Tak už je doma  ! Tedy čekám na tvoji návštěvu
Tím to bych chtěl poděkovat ivan66 !!! za komunikaci , rychlost a další věci při objednání přilby  více tokových prodejců 
Tak poreferuj jak se přes ni kouká, když dáš všechny skla.... Je to evidentně stejná helma jako mám já.... |
|
|
|
xx6 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 10:35
|
Člen
|
Peters- si to tu precti a pochopis. Ivan mu tam dopasoval pinlock z lazerky... Nic složitého. Sám Ivan to tu nabízel. Takhle sem já dával pinlock na svou uvex.
Cidas- přes ty origo polepy plexi asi dost blbě . Ale taky se chci kouknout. Spíš sem zvědav na tu netečnost plexi co tam je. Kámoš tu přilbu má taky
A ty přilby jsou všechny skoro stejne. Roxx, Richa, cyber. Ls2...se na to podívej
Upravil xx6 dne 10-01-2015 10:37 |
|
|
|
12345 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 10:47
|
Člen
Příspěvek: 1074
Založený: 02.05.10
|
Mi se líbí ta nová Bellka co má Ivan na svých stránkách že bude od poloviny února.Bude dokonce XXL na mou šišku. Jak se líbí Vám?Samo bílá.... |
|
|
|
ivan66 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:13
|

Člen
Příspěvek: 1415
Založený: 12.06.10
|
daliss napsal:
Peters- si to tu precti a pochopis. Ivan mu tam dopasoval pinlock z lazerky... Nic složitého. Sám Ivan to tu nabízel. Takhle sem já dával pinlock na svou uvex.
Cidas- přes ty origo polepy plexi asi dost blbě  . Ale taky se chci kouknout. Spíš sem zvědav na tu netečnost plexi co tam je. Kámoš tu přilbu má taky
A ty přilby jsou všechny skoro stejne. Roxx, Richa, cyber. Ls2...se na to podívej
Tak, tak tento skelet používá asi 5 značek, dávají si tam jen své polstry a
někteří i hledí.
První vyšel s tímto skeletem před 4 léty NOX N731.
NOX již nedělá tento model, pro sezónu 2015 připravil nový typ a to
v černém matu viz obr.
http://www.moto-t...lid=590959
' ' |
|
|
|
Anton |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:17
|
Člen
|
daliss napsal:
Cidas- přes ty origo polepy plexi asi dost blbě  . Ale taky se chci kouknout. Spíš sem zvědav na tu netečnost plexi co tam je. Kámoš tu přilbu má taky
Vím o tom, že sou stejné. Borec v obchodě mi říkal že se můžou lišit v polstrech... to nemám ověřeno. S tím dopasováním pinlocku z laserky... proč, když se dělá origo pinlock přímo pro toto plexi (v tomto případě se jen dodělají díry).
edit: Ivanův koment jsem si přečetl se zpožděním.....
Upravil Anton dne 10-01-2015 11:19 |
|
|
|
Petersss |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:21
|

Člen
Příspěvek: 8
Založený: 10.01.15
|
Ten nový NOX vypadá úplně stejně jako stará Acerbis. Já origo pinlock na ROCC nikde nenašel. |
|
|
|
okoun |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:27
|
Člen
Příspěvek: 18
Založený: 16.03.11
|
No je fakt , že jsem se asi dvakrát udeřil do hlavy než jsem pochopil , že ty origo polep musím sundat
Pokud de o ten pinlock . Je to tak jak psal Daliss . Ivan mi to i nainstaloval a pokud budeš mít nějaký problém Ivan ti ho pomůže vyřešit !!!
Pokud de o koukání , tak mě se kouká dobře . Měl jsem helmu Caberg bez pinlocku a velký rozdíl nevidím . Pomalu se mi horší zrak a tak sem tam beru i brýle do přilby . Brýle mají filtr proti odlesku , tak já mít asi problém nebudu .
Buď dobrý člověče :-) |
|
|
|
xx6 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:29
|
Člen
|
Peters- nenašel bo neni. I to tu je napsané!!! Najed si na web pinlocku. Pinlock je na Richa přilby
Vlastimil- ta bell je i můj favorit. Bohužel nemá pinlock
Cidas- ale musíš vrtat drobnost ale tohle mám jako poslední variantu
Okoun- tak co že si nešel do te enduro sklopky od cabergu, když vozis brýle?
Upravil xx6 dne 10-01-2015 11:32 |
|
|
|
12345 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:30
|
Člen
Příspěvek: 1074
Založený: 02.05.10
|
daliss napsal:
Peters- nenašel bo neni. I to tu je napsané!!! Najed si na web pinlocku
Vlastimil- ta bell je i můj favorit. Bohužel nemá pinlock
Cidas- ale musíš vrtat  drobnost ale tohle mám jako poslední variantu
Prdím na pinlok,v životě jsem to neměl a najel jsem toho fakt dost... |
|
|
|
xx6 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:34
|
Člen
|
Vlastimil- taky už sem něco najel a bohužel po zkušenosti s uvex chcu prilbu s pinlockem
|
|
|
|
Anton |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:34
|
Člen
|
Petersss napsal:
Ten nový NOX vypadá úplně stejně jako stará Acerbis. Já origo pinlock na ROCC nikde nenašel.
Jak už jsem psal dříve:
Mám rxa (Richa) - X-road - jedná se o stejnou helmu
Když jsem ji kupoval, rovnou jsem přikoupil i pinlock. Tato přilba měla přípravu a sednul pochopitelně naprosto přesně. Odkaz je na obchod kde jsem kupoval a asi to bude i ten pinlock co jsem kupoval. Řekl bych, že to bude relativně univerzální záležitost. Nejdůležitější je asi přesnost těch děr.
http://www.automo...plexisklo/
Tak snad neudělám obchodu přehnanou reklamu. Nemám s ním nic společného, kupoval jsem tam čistě náhodně, protože ani nebylo kde jinde v Praze zkusit. |
|
|
|
ivan66 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:41
|

Člen
|
Můj skromný názor je ten, že v enduro helmě stejně nemá , jak pinlock, tak sluneční clona co dělat. Na dálkové přesuny po asfaltě jsou určeny jiné helmy.
Já sice v enduro helmě jezdím furt, ale sluneční clonu mám na nic.
BELL MX-9 jsem již měl na hlavě a taky se už nemůžu dočkat až ji testnu. |
|
|
|
blejdamint |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:45
|
Člen
Příspěvek: 774
Založený: 23.01.11
|
ivan66 napsal:
Můj skromný názor je ten, že v enduro helmě stejně nemá , jak pinlock, tak sluneční clona co dělat. Na dálkové přesuny po asfaltě jsou určeny jiné helmy.
BELL MX-9 jsem již měl na hlavě a taky se už nemůžu dočkat až ji testnu.
tak doufam, ze pak nejaky popisek bude
blejdamintxr650r |
|
|
|
ivan66 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:52
|

Člen
|
blejdamint napsal:
ivan66 napsal:
K dispozici budou i zkušební helmy.
Je to nejlepší způsob jak helmu vyzkoušet i za jízdy, než člověk zaplatí,
tak bude přesně vědět do čeho jde. |
|
|
|
xx6 |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:53
|
Člen
|
Ivanku a proč by se nemělo v enduro přilbě cestovat? Přilba to je a právě to plexi je i kvůli cestování. U te sluneční clony se dá polemizovat. Je fakt že pro mne má prioritu pinlock než clona. Díky ksiltu mi zatím nechyběla. I kdyz u sklopky to byl vítaný doplněk
Zamlouvám si jednu testovací jízdu v bellce. Hned někdy na jare!
Upravil xx6 dne 10-01-2015 11:54 |
|
|
|
blejdamint |
Jakou přilbu
Přidané 10-01-2015 11:58
|
Člen
Příspěvek: 774
Založený: 23.01.11
|
ivan66 napsal:
blejdamint napsal:
ivan66 napsal:
K dispozici budou i zkušební helmy.
Je to nejlepší způsob jak helmu vyzkoušet i za jízdy, než člověk zaplatí,
tak bude přesně vědět do čeho jde.
Tak to je parada, nez koupit tak zkusit, dobre ty
blejdamintxr650r |
|
|