Kruci je fajn, že se začlo i v tomhle segmentu něco pořádného dít.
Triumph, Ducati,Yamaha,BMW,Suzuki,Moto guzzi, Honda, Huingpuing, Pudinkpik, jen nám někde zaspala ta výrobna lodí Kawasaki.
Co jsem to jenom chtěl....?
podle meho neni tak spatna ale jak uz bylo receno na TDM to nema . Honda si mysli ze kdyz na to da ten zobak jak ma BMW tak to bude tezky konkurent cenduram podle meho je to paradni motorka do mesta max na cestovaní...jak nekdo psal ze yamaha je jen pro hudebniny....ja sem vzdycky mel yamahu jak firmu co dela motorky az casem sem zjistil ze dela i naky hudebniny takze pro me je yamaha firma co dela vynikajici motorky a druhoradne i hudebniny
Kam nevidím tam nejedu !
Jinými slovy, má sedlo o 4 cm níže než RR.
Pokud člověk neváží 120kg, to bude, vzhledem k tomu že na RR se nezmáčkne dobrých 6! Hrůza. Co jsem to jenom chtěl....?
Tak ta 1200 crosstourer se mi libi daleko vic, jen by do toho mohli davat nejaky V-Twin 800, aby to bylo lehci, jinak ten vzhled je hodne naklonenej baworaku, ale to preci neni na skodu, pockame si na ni
XL 1000V Varadero(zebra)
CrossRuner je teď k otestování u dealerů
Dnes a zítra ve Frýdku. jistina 30tkč
Motorka v reálu docela malá, ostatně jako všechny nové hondy
TDM usnula na vavřínach, tak si chce honda ukrojit svůj krajíc
CrossTourer vypadá podstatně zajímavěji
Ještě kdyby tu nádrž dostali níž
Upravil PetrAT dne 25-05-2011 21:39
jestli nebude lepší ze závěry počkat až to člověk uvidí v reálu. Když byly zveřejněné fotky VFR1200, tak taky většina lidí napsala že je to hnus, ale ve skutečnosti to pak vypadá úplně jinak.
Možná si jen Honda dovoluje to co jiní ne....
Kdo ví, možná jsou v Hondě nejlepší vizionáři a vědí dopředu co se bude líbit...
Všechno to ukáže až čas
video vloni představeného konceptu:
[youtube]b3HTiiw8UiQ&feature=player_embedded[/youtube]
Mě se celkem líbí, jen bych od toho vyhnal tu slečnu a přidal trochu blátíčka!
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Jako konkurence brambory 1200 pěkné, jako enduro moc ne...prostě silniční cestovatel co s enelekne polňačky ...a mě se i líbí ..což je u hondy za polsední roky co říct
------------------------------------------
Kač Kač 950 2004 - už je pryč
Kač Kač 690 2009
HonzaH napsal:
Jako konkurence brambory 1200 pěkné, jako enduro moc ne...prostě silniční cestovatel co s enelekne polňačky ...a mě se i líbí ..což je u hondy za polsední roky co říct
Taky se to tak dá říct.
Enduro musí bejt apoň trochu od bahna
Honda Crosstourer - upřesnění tech. parametrů z "Eicmy":
- vidlicový čtyřválec 95 kW (129 koní) v 7 750 otáčkách za minutu, max. krouticí moment 126 Nm v 6 500 ot. za min. (původem z VFR 1200)
- klasická šestistupňová převodovka, nebo dvouspojkovým automat DCT
- pohon se na zadní kolo přenáší prostřednictvím kardanu
- pohotovostní hmotnost 275 kg
Upravil prezi dne 08-11-2011 09:27
ty vykony jsou fakt predurceny na silnicni cestovani, jet by to mohlo pekne ( po silnici) :-). Ja myslim ze to bude hezka motorka na dlouhe cesty
cestovaní na moto - to je vášeň