itchy napsal:
Tak dnes jsem asi v nulove rychlosti pri otaceni v prudkem kopci upadl tak nestastne celou vahou na rameno ze jsem si ho svinsky narazil a musel jit do spitalu na RTG.Mam to narazeny a boli to jak prase.Jinak masina je v pohode odrely se jenom kryty rukojeti a chranici kryt vyka od motoru a trochu spigel.Nejvic me sere ze jsem nemel na sobe bundu s chranici,tak bych nemel aspon zadnej uraz.:
Takové krásné oblečení máš a nejezdíš v něm
Tak alespoň už můžeš přezout na špunty když máš první šrámy na motorce
Snad se dáš rychle dokupy.
Nějak se to tu množí marodama
S Rablenkou cestou necestou
prezi napsal:
...já slibuji, že už budu jezdit jen v Koertě
...problém je, že jsem v zimě nějak vyrostl , tak ji budu muset vyměnit za něco ve větší velikosti
a kdes vyrostl? jsem si nevšimla
Upravil refi dne 24-05-2010 11:10
itchy napsal:
Tak dnes jsem asi v nulove rychlosti pri otaceni v prudkem kopci upadl tak nestastne celou vahou na rameno ze jsem si ho svinsky narazil a musel jit do spitalu na RTG.Mam to narazeny a boli to jak prase.Jinak masina je v pohode odrely se jenom kryty rukojeti a chranici kryt vyka od motoru a trochu spigel.Nejvic me sere ze jsem nemel na sobe bundu s chranici,tak bych nemel aspon zadnej uraz.:
Takové krásné oblečení máš a nejezdíš v něm
Tak alespoň už můžeš přezout na špunty když máš první šrámy na motorce
Snad se dáš rychle dokupy.
Nějak se to tu množí marodama
Honzo hned bych ty spunty koupil ale setrim na to Norsko Tak a advik uz je pokřteny ale je to v poho jenom kosmetika
qwert napsal:
Mařeno super! Hezky jsem si zase zavzpomínal..Ruka mě bolí do dnes..
Čus,se válim doma už měsíc-zlomená klíční kost a jedno žebro-tak jsem zavzpomínal...Jinak jsem udělal ze 750ti fotek 1hod.:15min.videaTak třeba někdy,někde skouknem
Upravil marena dne 27-05-2010 15:14
Dělej,že votom nevíš...
qwert napsal:
Mařeno super! Hezky jsem si zase zavzpomínal..Ruka mě bolí do dnes..
Čus,se válim doma už měsíc-zlomená klíční kost a jedno žebro-tak jsem zavzpomínal...Jinak jsem udělal ze 750ti fotek 1:15videaTak třeba někdy,někde skouknem