Čau, schránku plnou nemám, ale překlep jsem se v tý adrese, jsem blb a nečtu to po sobě.
Správně je to AndrleAlfatech@seznam.cz - teď už jsem si to radši dvakrát kontroloval.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Čau, schránku plnou nemám, ale překlep jsem se v tý adrese, jsem blb a nečtu to po sobě.
Správně je to AndrleAlfatech@seznam.cz - teď už jsem si to radši dvakrát kontroloval.
Čau, Tom
Dík, sám to ani nemám jak otevřít ale už jsem to přeposlal klukům který s tím dělaj. Máme i záznam od Viktora, tak se vybere to lepší a na Krocanovi se to použije.
Čau, Tom
Pepek - tak paráda, trasa do navigací už je nachystaná, vezmu i mapu a zájemcům to ukážu na mapě, čím víc skupin po míň lidech tím líp se svezete.
Čau, Tom
TomElefant750 napsal:
Pepek - tak paráda, trasa do navigací už je nachystaná, vezmu i mapu a zájemcům to ukážu na mapě, čím víc skupin po míň lidech tím líp se svezete.
Čau, Tom
Cus Tome,
můžeš mi pinknout tu upravenou trasu?
Díky Jarda
Hombre - já jsem jen přeposílač, ale navečer dám vědět Honzovi, případně nevím jestli už to nemá v použitelný formě Pardál.
Pokud to budeš mít v navigaci - nechceš za sebe vzít pár lidí a projet to jako vodič?
Čau, Tom
[quote]TomElefant750 napsal:
Hombre - já jsem jen přeposílač, ale navečer dám vědět Honzovi, případně nevím jestli už to nemá v použitelný formě Pardál.
Pokud to budeš mít v navigaci - nechceš za sebe vzít pár lidí a projet to jako vodič?
Tome, obávám se, že by to byl poslední okamžik, kdy byl viděn vodič i se svou skupinou v okolí Liberce ...
Tak tady je něco s dnešního endůrka.Konečně se mi podařilo vytáhnout kamoše od nás.Vyrazili jsme až po 15hod a vratili jsme se až po tmě.Je pravda ,že jsem všechny záměry neprozradil a tak jsme mohli vyrazit.Když poprvé zapadl,tak jsme se zasmáli a vyfotili.Když pak neustál vyjetou kolej a lítali plasty tak mu do smíchu nebylo.No, na konec se mu to líbilo,tak myslím ,že mám další spřízněnou endůro duši.Tak snad na krocanovi čus bulis
Upravil prezi dne 10-10-2012 21:55
Čauves, v sobotu určitě ne, jedu s motorkou k doktorovi, má nemocnou skoro celou elektriku (netočí startér, nejdou blinkry, blbnou ty různý čidla...).
V neděli zatím nevím, něco už mám rozjednaný, nemůžu nic slibovat. jestli chceš ozvi se zejtra navečer.
Čau, Tom
Čau chlapi,Alexi není problém počkáme na Toma zítra večer mu zavolám jak je na tom.A viděl bych to tedy na neděli třeba se ještě někdo přidá.V sobotu večer se tu dohodneme.čus bulis
Tak pánové a dámy dohodli jsme se s Tomem na lehčím offíku sraz je v 11.30hod na pumpě EUROOIL nad Chrastavou směrem od Liberce.Tak ,že pokud má někdo zájem nic Vám nebrání se přidat. Pro lepší dohodu přidávám tel:777740091 Čus bulis