Lubenko - jj to byl přesně ten lítající talíř :-) to je jen simbol a nebo to má taky nějaká význam??
Steh - jj to je přesně ten památník a ještě jedna možná blbá otázka SNP??co je to??
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Slovenské národní povstání (známé také pod zkratkou SNP, slovensky Slovenské národné povstanie) bylo ozbrojené vystoupení protifašistických sil na území Slovenska v závěru druhé světové války.
Ride all day !
Steh napsal:
Slovenské národní povstání (známé také pod zkratkou SNP, slovensky Slovenské národné povstanie) bylo ozbrojené vystoupení protifašistických sil na území Slovenska v závěru druhé světové války.
děkuji za vysvětlení
....tak já jsem se pro jistotu z důvodu zachování duševní rovnováhy na fotky z Vítání nedíval, podívám se, až opět rozpohybuji své dva válce. Už teď vím, že budu hrozně a až nezdravě závidět!
czunik napsal:
Tak jsme taky doma hlásím,nevím čím to je ale opět po cestě problémyAdamovi praskolanko,ale naštěstí kolega slovenský na benzince poradil a po 45 minutách jsme pokračovali.Ani kapka...cesta skvělá
Pořadatelům velký dík,bylo to opravdu super!!! nasadili jste si laťku hodně vyskoko na další ročník ale věřím že se s tím popasujete a další bude minimálně tak skvělý jako tento.Fotky dodáme dnes co se kde podařilo cvaknout...
všek krásné dny a kolama dolů
Jo jo . to lanko byla docela prekérka ale jinak paradní vikend sevším všudy
2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F
magoss napsal:
Lubenko - jj to byl přesně ten lítající talíř :-) to je jen simbol a nebo to má taky nějaká význam??
Steh - jj to je přesně ten památník a ještě jedna možná blbá otázka SNP??co je to??
No pokial ja viem je to len symbol folkloru v Detve, ale mozem sa aj mylit
Raz rocne sa kona v Detve znamy folklorny festival s bohatou ucastou aj zahranicnych hosti. Trasa viedla tesne popri anfiteatri kde sa to kona... http://www.fspdet...l?id5=4108
magoss napsal:
No pokial ja viem je to len symbol folkloru v Detve, ale mozem sa aj mylit
Raz rocne sa kona v Detve znamy folklorny festival s bohatou ucastou aj zahranicnych hosti. Trasa viedla tesne popri anfiteatri kde sa to kona... http://www.fspdet...l?id5=4108
aha tak to ju:-) zaujalo mě to ale nějak mě nenapadlo se optat na místě
koukal jsem na fotky a všim jsem si že to krásné selátko všichni vyfotili před akcí ale po akci když sním byl konec už nikdo
Steh napsal:
Abe99 napsal:
Celkem za víkend namotáno 1197 km, na suchu i na mokru, po štěrku i po dálnici... Zpátky jsem se stavil i na MS v Bratislavě
Jinak velký dík všem organizátorům, byl to super zážitek a už se těším napříště
Tady je pár fotek z akce: http://abe99.rajce.idnes.cz/CENDURO_VITANIE_JARI_-_DETVA_2011/
Steh napsal:
Takzvaně za 5 min 12
To vidím trochu jinak. Ale to nám jistě vysvětlí žák ještě kvalitní výuky Bartus.
Co jsem to jenom chtěl....?
romane, s videem jsem se vrátila zase do víkendu, moc hezké a chválím i výběr hudby. bártovy začátky s alicí
---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich