31.3. 2025 18:45
Navigace
· Úvodní stránka
· Diskuzní fórum
· Zprávy
· Články
· Odkazy
· Kalendář

· Pravidla portálu
· Návody
· Vyhledávání
· Kontakt
Poslední články
· Test
· CENDURO BABÍ LÉTO ...
· TIP NA VÝLET: AUTO ...
· Stretnutie Mototuris...
· TEST DEXSHELL OVERCA...
Reklama
Kalendář akcí
<< Březen 2025 >>
Po Út St Čt So Ne
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Narozeniny Narozeniny:
Poslední komentáře
Články
Na ktm 950 adventure mam sadu E 07 a jsem na vy...
to svedikgs: poslal jsem ti PM
Cauko ako to je zo zaslanim na SK?Co to stoji v...
moja XRV (Africa Twin) a Mitas: E-09: Predok s...
Zprávy
PF ko tu žádné není tak teď jen ten koment...
26-[b]29[/b]
Také přeji vše nejlepší do Nového roku,sp...
Jo kamaráde ,není termín ten,aby se hodil v...
Partnerské weby
Diskuze Fóra
Nejnovější diskuze
· BMW R 12 G/S
· Polepy a samolepky nejen na Tvoje moto
· GENEZE - vše pro zážitek z jízdy
· CENDURO VÍTANIE JARI 2025
· Zamykací držáky pro smartphony a...ZUMO XT
Nejdiskutovanější
· Moravský OFF [6039]
· Východní čechy [3300]
· Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ... [3191]
· Severní Čechy - vyjížďky a jiné akce. [2376]
· Dakar [976]
Google Translate
Hledání
Reklama
Číst diskuzi
CENDURO :: CESTOVÁNÍ :: OFF ROAD
 Tisk diskuze
Moravský OFF
qwert
Přidané 28-08-2012 19:17

Člen

Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10

Stejně..

qwert
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 19:24

Člen

Dnes mě zase svěděla prdel tak jsem jel do qwertlandu okouknout jeden neoblíbený brod kde se naposledy natáhnul skautík a do kterého nějak nemůžu dostal Lainena.Jako dá se jen je třeba vypnout mozek a přidat plyn..Smile
'http://i46.tinypic.com/30hy9g5.jpg'

Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 19:48

Člen

Příspěvek: 445
Založený: 22.08.10

Ty brody sou dost dobré, jak mi opraví motor tak se šnorchlem a převrtaným výdech z motoru na airboxu nejdříve pokoříme ten brod kde jsi nás utopil. Bohužel to nebude dříve jak za 14dní bo mám v prdeli minimálně šály na klice a ojnici. Zítra půjde motor ven a bude se půlit Shock
A to sem se těšil na vékend, aj padáky stihl mechoš namontovat a nakonec ho..o Angry

www.zednictvilukas.cz
qwert
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:09

Člen

Luky1 napsal:
Ty brody sou dost dobré, jak mi opraví motor tak se šnorchlem a převrtaným výdech z motoru na airboxu nejdříve pokoříme ten brod kde jsi nás utopil. Bohužel to nebude dříve jak za 14dní bo mám v prdeli minimálně šály na klice a ojnici. Zítra půjde motor ven a bude se půlit Shock
A to sem se těšil na vékend, aj padáky stihl mechoš namontovat a nakonec ho..o Angry

Kuwa Luky to snad né..Frown Že ti to při tom pokusu v té vodě to znovu nastartovat protlačilo vodu mezi kroužky? Kolega stejný problém nemá že?

xx2
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:15
Člen

Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12

qwert napsal:
Luky1 napsal:

Kuwa Luky to snad né..Frown Že ti to při tom pokusu v té vodě to znovu nastartovat protlačilo vodu mezi kroužky? Kolega stejný problém nemá že?

To asi ne i na foru se řešilo že 12ka je v tomle směru jinde ....totiž 12 má oddech s klikovky vedenej zpět do airboxu jak tam vlítne voda máš ji hned ve voleji a jedeš na emulzi tak asi proto 1150 má výdech kliky mimoWink

Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:23

Člen

Kolega stejný problém nemá bo má postivej stroj 11gs a ten má řešen airbox o dost líp, až tak líp že voda v oleji dáse říct skoro nehrozí. U 12ctky je zrovna na spod airboxu výdech o průměru 1cm a na ten je napojená hadice přímo na válec ale né do vložky, je mezi vložkou a odlitkem válce a tama si voda krásně nateče až do oleje. Řešení už je, zvedne se to odvětrání motoru nhoru airboxu a bude klid, samo že jezdit brody už jen se šnorchlem nasazeným na sání vzduchu. Holt soudruzi z NDR udělali u tohoto typu chybu ale ku....kou. Když to dobře půjde a zůstane to jen u šálků tak bude oprava za 10tis. Tato oprava nemá nic společného se startováním moto ve vodě ale klika se přidřela když se dostala voda do oleje a ten se našlehal na pěnu Frown
Teď budu bez moto 14dní, to bude hrůůůza

www.zednictvilukas.cz
qwert
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:32

Člen

Luky1 napsal:
Kolega stejný problém nemá bo má postivej stroj 11gs a ten má řešen airbox o dost líp, až tak líp že voda v oleji dáse říct skoro nehrozí. U 12ctky je zrovna na spod airboxu výdech o průměru 1cm a na ten je napojená hadice přímo na válec ale né do vložky, je mezi vložkou a odlitkem válce a tama si voda krásně nateče až do oleje. Řešení už je, zvedne se to odvětrání motoru nhoru airboxu a bude klid, samo že jezdit brody už jen se šnorchlem nasazeným na sání vzduchu. Holt soudruzi z NDR udělali u tohoto typu chybu ale ku....kou. Když to dobře půjde a zůstane to jen u šálků tak bude oprava za 10tis. Tato oprava nemá nic společného se startováním moto ve vodě ale klika se přidřela když se dostala voda do oleje a ten se našlehal na pěnu Frown

To je divné,už jsem zažil stejně utopené gs 1200 a gs 1200 adv a oba vodu v oleji neměli,no stejně si jdu nafackovat..

jencekgs
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:38

Člen

Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10

Qwerte ty jsi killer. Ty woe že tvůj brácha má servis BMWGrin
S Rablenkou cestou necestou

Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:48

Člen

qwert napsal:
Luky1 napsal:

To je divné,už jsem zažil stejně utopené gs 1200 a gs 1200 adv a oba vodu v oleji neměli,no stejně si jdu nafackovat..

To neřeš, bylo to moje rozhodnutí a za blbost se platí. Jak to bude v cajku a jak budu mít předěláno to odvětrání a sání tak to musíme jet znovu Wink
Toho bohdá nebude aby BMW zůstávalo za KTM Grin

www.zednictvilukas.cz
Lainen
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:48

Člen

Příspěvek: 109
Založený: 25.03.12

qwert napsal:
Dnes mě zase svěděla prdel tak jsem jel do qwertlandu okouknout jeden neoblíbený brod kde se naposledy natáhnul skautík a do kterého nějak nemůžu dostal Lainena.Jako dá se jen je třeba vypnout mozek a přidat plyn..Smile
'http://i46.tinypic.com/30hy9g5.jpg'

Já mám motorku, nikoli vodní skůtr! Tak nevím proč bych se měl močitSad

qwert
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:49

Člen

jencekgs napsal:
Qwerte ty jsi killer. Ty woe že tvůj brácha má servis BMWGrin

Nemá ale já o něm ted přemýšlím..hmmGrin

qwert
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:51

Člen

Luky1 napsal:
qwert napsal:
Luky1 napsal:

To neřeš, bylo to moje rozhodnutí a za blbost se platí. Jak to bude v cajku a jak budu mít předěláno to odvětrání a sání tak to musíme jet znovu Wink
Toho bohdá nebude aby BMW zůstávalo za KTM Grin

clap Tě musím příště aspon někde ožrat..Smile

Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:52

Člen

Todle bylo v celým airboxu a i v odvětrání klikové skříně
Luky1 přiložený následující obrázek:

[146.88Kb]
Upravil Luky1 dne 28-08-2012 20:53

www.zednictvilukas.cz
Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:54

Člen

To nestihneš protože už jsem dneska načlej a to pak půl roku zase nepiju Grin

www.zednictvilukas.cz
qwert
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:56

Člen

Luky1 napsal:
Todle bylo v celým airboxu a i v odvětrání klikové skříně

Fakt nechápu proč to takhle vymysleli..Shock

xx2
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:56
Člen

Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12

A to ještě neví když tu káru potáhne dál tak mu za chvíli uletí kolo nebo začne chcát olej v zadkuGrin

Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:00

Člen

smazak73 napsal:
A to ještě neví když tu káru potáhne dál tak mu za chvíli uletí kolo nebo začne chcát olej v zadkuGrin

Nestraš, by mě už žena vyhodila z domu. Už když sem si kupoval ty drátěný kola tak trošku remcala jestli sem normální dát za dva ráfky 30tis. Dneska se mě ptala jestli ještě pořád jsem spokojen s tou nedělní projížďkou a pořád mám tak dobrou náladu po stanovení diagnózy motoru. Tak sem jí radši nic neříkal vzal si zbytek Balantiky a šel si dát čouda před dům

www.zednictvilukas.cz
Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:03

Člen

Tady je řešení zvednutí toho odvětrání klikové skříně a původní hadice slouží jako výpušták http://www.advrid...amp;page=4

www.zednictvilukas.cz
qwert
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:06

Člen

No obávám se že má Smažák pravdu..Jezdíval s náma jeden na gs1150 a to moc dobře ale svěřil se že kdyby s náma tohle jezdil častěji tak to kardan a okolí nevydrží..

Luky1
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:10

Člen

Tak to je jasný že 12ctka nevydrží to co ty vaše endůra ale zase máme luxus na delším cestování v plné polní. Každá moto má svoje pro a svoje proti. Docela začínám přemýšlet že se mi na ty vaše vyjížďky vyplatí koupit nějakou herku okolo 650 obsahu jako třeba Pegaso.

www.zednictvilukas.cz
Přejít na fórum:
Přilášení
Jméno

Heslo

Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Cenduro