Moravský OFF
|
qwert |
Přidané 28-08-2012 19:17
|
Člen
Příspěvek: 5521
Založený: 13.05.10
|
Stejně.. |
|
|
|
qwert |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 19:24
|
Člen
|
Dnes mě zase svěděla prdel tak jsem jel do qwertlandu okouknout jeden neoblíbený brod kde se naposledy natáhnul skautík a do kterého nějak nemůžu dostal Lainena.Jako dá se jen je třeba vypnout mozek a přidat plyn..
'' |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 19:48
|
Člen
Příspěvek: 445
Založený: 22.08.10
|
Ty brody sou dost dobré, jak mi opraví motor tak se šnorchlem a převrtaným výdech z motoru na airboxu nejdříve pokoříme ten brod kde jsi nás utopil. Bohužel to nebude dříve jak za 14dní bo mám v prdeli minimálně šály na klice a ojnici. Zítra půjde motor ven a bude se půlit
A to sem se těšil na vékend, aj padáky stihl mechoš namontovat a nakonec ho..o |
|
|
|
qwert |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:09
|
Člen
|
Luky1 napsal:
Ty brody sou dost dobré, jak mi opraví motor tak se šnorchlem a převrtaným výdech z motoru na airboxu nejdříve pokoříme ten brod kde jsi nás utopil. Bohužel to nebude dříve jak za 14dní bo mám v prdeli minimálně šály na klice a ojnici. Zítra půjde motor ven a bude se půlit
A to sem se těšil na vékend, aj padáky stihl mechoš namontovat a nakonec ho..o
Kuwa Luky to snad né.. Že ti to při tom pokusu v té vodě to znovu nastartovat protlačilo vodu mezi kroužky? Kolega stejný problém nemá že? |
|
|
|
xx2 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:15
|
Člen
Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12
|
qwert napsal:
Luky1 napsal:
A to sem se těšil na vékend, aj padáky stihl mechoš namontovat a nakonec ho..o
Kuwa Luky to snad né.. Že ti to při tom pokusu v té vodě to znovu nastartovat protlačilo vodu mezi kroužky? Kolega stejný problém nemá že?
To asi ne i na foru se řešilo že 12ka je v tomle směru jinde ....totiž 12 má oddech s klikovky vedenej zpět do airboxu jak tam vlítne voda máš ji hned ve voleji a jedeš na emulzi tak asi proto 1150 má výdech kliky mimo |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:23
|
Člen
|
Kolega stejný problém nemá bo má postivej stroj 11gs a ten má řešen airbox o dost líp, až tak líp že voda v oleji dáse říct skoro nehrozí. U 12ctky je zrovna na spod airboxu výdech o průměru 1cm a na ten je napojená hadice přímo na válec ale né do vložky, je mezi vložkou a odlitkem válce a tama si voda krásně nateče až do oleje. Řešení už je, zvedne se to odvětrání motoru nhoru airboxu a bude klid, samo že jezdit brody už jen se šnorchlem nasazeným na sání vzduchu. Holt soudruzi z NDR udělali u tohoto typu chybu ale ku....kou. Když to dobře půjde a zůstane to jen u šálků tak bude oprava za 10tis. Tato oprava nemá nic společného se startováním moto ve vodě ale klika se přidřela když se dostala voda do oleje a ten se našlehal na pěnu
Teď budu bez moto 14dní, to bude hrůůůza |
|
|
|
qwert |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:32
|
Člen
|
Luky1 napsal:
Kolega stejný problém nemá bo má postivej stroj 11gs a ten má řešen airbox o dost líp, až tak líp že voda v oleji dáse říct skoro nehrozí. U 12ctky je zrovna na spod airboxu výdech o průměru 1cm a na ten je napojená hadice přímo na válec ale né do vložky, je mezi vložkou a odlitkem válce a tama si voda krásně nateče až do oleje. Řešení už je, zvedne se to odvětrání motoru nhoru airboxu a bude klid, samo že jezdit brody už jen se šnorchlem nasazeným na sání vzduchu. Holt soudruzi z NDR udělali u tohoto typu chybu ale ku....kou. Když to dobře půjde a zůstane to jen u šálků tak bude oprava za 10tis. Tato oprava nemá nic společného se startováním moto ve vodě ale klika se přidřela když se dostala voda do oleje a ten se našlehal na pěnu
Teď budu bez moto 14dní, to bude hrůůůza
To je divné,už jsem zažil stejně utopené gs 1200 a gs 1200 adv a oba vodu v oleji neměli,no stejně si jdu nafackovat.. |
|
|
|
jencekgs |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:38
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10
|
Qwerte ty jsi killer. Ty woe že tvůj brácha má servis BMW
S Rablenkou cestou necestou |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:48
|
Člen
|
qwert napsal:
Luky1 napsal:
To je divné,už jsem zažil stejně utopené gs 1200 a gs 1200 adv a oba vodu v oleji neměli,no stejně si jdu nafackovat..
To neřeš, bylo to moje rozhodnutí a za blbost se platí. Jak to bude v cajku a jak budu mít předěláno to odvětrání a sání tak to musíme jet znovu
Toho bohdá nebude aby BMW zůstávalo za KTM |
|
|
|
Lainen |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:48
|
Člen
Příspěvek: 109
Založený: 25.03.12
|
qwert napsal:
Dnes mě zase svěděla prdel tak jsem jel do qwertlandu okouknout jeden neoblíbený brod kde se naposledy natáhnul skautík a do kterého nějak nemůžu dostal Lainena.Jako dá se jen je třeba vypnout mozek a přidat plyn..
' '
Já mám motorku, nikoli vodní skůtr! Tak nevím proč bych se měl močit |
|
|
|
qwert |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:49
|
Člen
|
jencekgs napsal:
Qwerte ty jsi killer. Ty woe že tvůj brácha má servis BMW
Nemá ale já o něm ted přemýšlím.. |
|
|
|
qwert |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:51
|
Člen
|
Luky1 napsal:
qwert napsal:
Luky1 napsal:
To je divné,už jsem zažil stejně utopené gs 1200 a gs 1200 adv a oba vodu v oleji neměli,no stejně si jdu nafackovat..
To neřeš, bylo to moje rozhodnutí a za blbost se platí. Jak to bude v cajku a jak budu mít předěláno to odvětrání a sání tak to musíme jet znovu
Toho bohdá nebude aby BMW zůstávalo za KTM
Tě musím příště aspon někde ožrat.. |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:52
|
Člen
|
Todle bylo v celým airboxu a i v odvětrání klikové skříně
Luky1 přiložený následující obrázek:
[146.88Kb]
Upravil Luky1 dne 28-08-2012 20:53 |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:54
|
Člen
|
To nestihneš protože už jsem dneska načlej a to pak půl roku zase nepiju |
|
|
|
qwert |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:56
|
Člen
|
Luky1 napsal:
Todle bylo v celým airboxu a i v odvětrání klikové skříně
Fakt nechápu proč to takhle vymysleli.. |
|
|
|
xx2 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 20:56
|
Člen
Příspěvek: 910
Založený: 01.04.12
|
A to ještě neví když tu káru potáhne dál tak mu za chvíli uletí kolo nebo začne chcát olej v zadku |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:00
|
Člen
|
smazak73 napsal:
A to ještě neví když tu káru potáhne dál tak mu za chvíli uletí kolo nebo začne chcát olej v zadku
Nestraš, by mě už žena vyhodila z domu. Už když sem si kupoval ty drátěný kola tak trošku remcala jestli sem normální dát za dva ráfky 30tis. Dneska se mě ptala jestli ještě pořád jsem spokojen s tou nedělní projížďkou a pořád mám tak dobrou náladu po stanovení diagnózy motoru. Tak sem jí radši nic neříkal vzal si zbytek Balantiky a šel si dát čouda před dům |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:03
|
Člen
|
Tady je řešení zvednutí toho odvětrání klikové skříně a původní hadice slouží jako výpušták http://www.advrid...amp;page=4 |
|
|
|
qwert |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:06
|
Člen
|
No obávám se že má Smažák pravdu..Jezdíval s náma jeden na gs1150 a to moc dobře ale svěřil se že kdyby s náma tohle jezdil častěji tak to kardan a okolí nevydrží.. |
|
|
|
Luky1 |
Moravský OFF
Přidané 28-08-2012 21:10
|
Člen
|
Tak to je jasný že 12ctka nevydrží to co ty vaše endůra ale zase máme luxus na delším cestování v plné polní. Každá moto má svoje pro a svoje proti. Docela začínám přemýšlet že se mi na ty vaše vyjížďky vyplatí koupit nějakou herku okolo 650 obsahu jako třeba Pegaso. |
|
|