Chlapci hezké to bylo,opekli jsme,přejeli nějakou tu vodu,zdolali nějaký ten výjezd..Ten jeden mě sice dožral ale vyřídím si to s ním příště.Aleš je se svým načnutým ložiskem ještě asi na cestě..Těším se příště..
Ale je ten qwertland ale hezký..
''
''
''
''
''
''
Hezký fotky.....ostatně jako vždy.
A koukám Peťane, že tě tam stále prohánějí LC4ky....ach to byla mašina na blbnutí.
LC8 950 Adventure eSsss GO!!!!! Skáču dobře, skáču rád
Bylo to fajne, fest se prasilo, ale pekne jsme se svezli . Cestou domu jsem nasel krasnou sotolinku u Stramberku, skoda ze jsem byl sam. Tam by se dalo bloudit .
Takze lozisko rozety mrtvola,dojel jsem s hodne divokymi zvuky,ale dojel,v pondeli ihned objednavam z Ciny :-)Je dobre,ze se to rozpadlo ted a nee nekde v Albosce A dnesni svezeni s opekackou bylo pekny,za to lozisko to stalo:-)
Upravil braun4 dne 16-05-2015 22:30
Bylo to fajne, fest se prasilo, ale pekne jsme se svezli . Cestou domu jsem nasel krasnou sotolinku u Stramberku, skoda ze jsem byl sam. Tam by se dalo bloudit .
To auto v protisměru mě zas poučilo.Kašlu vám na závody,já už tak dobře nesrůstám jak ve dvaceti..
Vzdyt jsem se jeli svest na pohodu, zadne zavody to nebyly. Mistama to bylo, ale hodne svizne .
Aspon jsem otestoval novy podvozek a je o hodne prijemnejsi.
braun4 napsal:
Takze lozisko rozety mrtvola,dojel jsem s hodne divokymi zvuky,ale dojel,v pondeli ihned objednavam z Ciny :-)Je dobre,ze se to rozpadlo ted a nee nekde v Albosce A dnesni svezeni s opekackou bylo pekny,za to lozisko to stalo:-)
Nakonec jsem měnil před Krocanem všech pět, byly načnutý všechny. ty brody tomu asi pomohly, ale za tu srandu to stojí. Bral jsem to v traktorce a 8 ložisek+čtyři gufera cca 450 Kč. Za to KTM nekoupí ani jejich specialní vazelinu.
aron napsal:
Nakonec jsem měnil před Krocanem všech pět, byly načnutý všechny. ty brody tomu asi pomohly, ale za tu srandu to stojí. Bral jsem to v traktorce a 8 ložisek+čtyři gufera cca 450 Kč. Za to KTM nekoupí ani jejich specialní vazelinu.
Přihodím ještě rychlovku ze soboty...
[youtube]1LzlnmZcHxQ[/youtube]
Upravil Boro9 dne 18-05-2015 09:42
Honda XL 700V Transalp
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN