Zdravím, zúčastnil jsem se pár super vyjížděk po qwertlandu a jako poděkování bych vás chtěl pozvat k nám na valachy.
Připravil jsem si pro vás něco jako trasu, dlouhou asi 150 km, zahrnuje ON i OFF, po česku i slovensku.
Offroadová vložka je určitě náročnější a pomalejší než to co jsem mohl zkusit u vás nahoře. Zahrnuje převážně hřebenovky, pár sjezdů, výjezdů, když zaprší tak hodně bláta.
Na slovenské straně je připravena rekreační projížďka podél Váhu, driftovací ráj.
V zájmu udržení rovnováhy vesmíru mezi myslivci, turisty a mototuristy je kapacita akce omezena na 4 stroje.
V zájmu udržení rozumného cestovního tempa doporučuju vyšší zdvihy (rozuměj KTM )a aspoň něco jako Mitas E-09.
Termín akce: Nějakou sobotu ráno.
Místo setkání: Horní Lideč
Dnes jsem byl vymýšlet trasu na tu naši Light Off akci.Ač bylo vlhko Maty to projel s prstem v nose na ojetých E10 a E07 a prohlásil že to je moc pěkné.Jeden jediný holčičí brod se dá objet po můstku.Myslím že se můžete těšit na asi 200km kochacího svezení..
''
Upravil qwert dne 25-06-2015 09:19
qwert napsal:
Dnes jsem byl vymýšlet trasu na tu naši Light Off akci.Ač bylo vlhko Maty to projel s prstem v nose na ojetých E10 a E07 a prohlásil že to je moc pěkné.Jeden jediný holčičí brod se dá objed po můstku.Myslím že se můžete těšit na asi 200km kochacího svezení..
''
Úlohu vodiče převezme ten nejpovolanější... Trasa byla koncipována tak aby ji zvládl opravdu každý!
Takže všichni účastníci se nemusí ničeho bát.
Spíš si myslím, že pro některé to bude příliš snadné, ale je to pěkná trasa a hlavně kochací .
qwert napsal:
Dnes jsem byl vymýšlet trasu na tu naši Light Off akci.Ač bylo vlhko Maty to projel s prstem v nose na ojetých E10 a E07 a prohlásil že to je moc pěkné.Jeden jediný holčičí brod se dá objed po můstku.Myslím že se můžete těšit na asi 200km kochacího svezení..
''
Pôide sa s vodičom ,alebo s iťikom ?
Itík by vám akorát odpoutával pozornost od té naší krásné přírody.Budete se kochat a maximálně tak sledovat to oranžové před vámi co bude vypadat jak popelář..
Dnes jsme si s irisem projeli zase část trasy,moc se ji to líbilo a dala si i ten holčičí brod takže Hobr žádné strachy..
[youtube]LWe6gcCeQB8[/youtube]
Když nám vyjde i takové počasí bude to paráda..
''
Zdar!Mám dotaz na místní z okolí Libavé...cesta z obce Libavá do Potštátu je trvale uzavřená?Vím,že je to vojenský prostor,ale ne vždy to je problém.Dá se tudy legálně nebo alespoň nenásilně(tzn.bez objíždění uzamčených závor,bran a plotů) projet nebo ne?
Díky
Kam nejedeš na motorce,tam jakobys nebyl