Pro legální průjezd potřebuješ povolení.Jel jsem tudy mnohokrát,jen jednou jsem zažil kontrolu VP se státní policií..Ted to tam bude přísnější..
Upravil qwert dne 25-06-2015 17:50
qwert napsal:
Dnes jsme si s irisem projeli zase část trasy,moc se ji to líbilo a dala si i ten holčičí brod takže Hobr žádné strachy..
[youtube]LWe6gcCeQB8[/youtube]
Když nám vyjde i takové počasí bude to paráda..
''
to je cesta tak akorat pro me video na mobilu nevidim
...chceš-li jezdit rychle, nauč se jezdit pomalu...
Většinou to bývá tak,že pokud tam zrovna neprobíhá výcvik,nebo nějaká civilní povolená akce,tak se to ve vojenských prostorech moc policií nehemží,takže proto se ptám pouze na nějaký fyzický překážky Díky
Kam nejedeš na motorce,tam jakobys nebyl
PESY napsal:
Většinou to bývá tak,že pokud tam zrovna neprobíhá výcvik,nebo nějaká civilní povolená akce,tak se to ve vojenských prostorech moc policií nehemží,takže proto se ptám pouze na nějaký fyzický překážky Díky
Civilní povolená akce je tam jednou za rok ale nějaké cvičení ted skoro pořád.Podštát-Město Libavá se dá jet i mimo zminovanou silnicí,trvá to mnohem dýl ale mnohem zábavnější..
ja uz jezdim od doby co byl ktm den v bele pod bezdezem, to byl prvni vikend. Voda netece,nic se nehreje, vetrak je v klidu, jen to zere olej, 1200km/0,5, je pravda ze to honim porad v otackach. Ted jsem na masine v olomouci v praci. Budu tady nejspis az do pristiho ctvrtka. Jen dolivam olej do hydraulickeho valecku, vychazi to na jednu nadrz benalu. Uz to delam i poslepu.
Porad se chystam za tebou, ale bud jedu okolo moc brzo nebo pozde. Od opravy mam najeto neco kolem 2tis. Porad na tom sedim, auto jsem zazimoval
qwert napsal:
Tak ty se nám vyhýbáš.. No jestli to honíš v otáčkách,víc oleje to brát bude..
ja se nevyhybam. jen jsem byl s dalissem v terenu a jen co jsem tam vjel jsem to polozil na nohu, rikam si, dobra, musis to dostat pod kuzi treninkem po asfaltu a tak porad litam a citim se na tom o mnoho lip, uz prisli i nejake sotolinky. Takze vymenim valecek a valim za vama. Hlavne ze to jezdi, to cekani 10tydnu byl vopruz
qwert napsal:
Dnes jsme si s irisem projeli zase část trasy,moc se ji to líbilo a dala si i ten holčičí brod takže Hobr žádné strachy..
Strach nemám, pojedu přes mostek!
Snad to dobře dopadne, ještě jsem nezažádal o dovolenou...
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
A mohl bych být případným náhradníkem já Teď jsem se vrátil z výpravy dlouhé 7500 km a zbyly mě ještě nějaké síly na další ježdění
Honda XRV 750 AfricaTwin a Husaberg FE 550 E
Hmm, Ty víš víc než já, připomínáš mi mou manželku....
Upravil hobr dne 26-06-2015 10:31
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
Hmm, Ty víš víc než já, připomínáš mi mou manželku....
No když už ted říkáš ..snad se to povede..a ..ještě jsem nenahlásil dovolenou..
Myslím že se to domlouvá s dostatečným předstihem.Tak nevymýšlaj a přijed..